Græsfrø 1 kg Weibulls

1 kg
Varenummer: 151552
En perfekt frøblanding til normale villaplæner. Skaber hurtigt en flot og holdbar græsplæne på de fleste jordarealer.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Græsfrø 1 kg Weibulls

En perfekt frøblanding til normale villaplæner. Skaber hurtigt en flot og holdbar græsplæne på de fleste jordarealer. Græsfrø kan sås i hele vækstsæsonen, fra det tidlige forår til det sene efterår.

Jorden

Start med at udjævne og eliminere forhøjninger og huller. Bearbejd jorden med en jordfræser eller en greb i en dybde af 20 cm. Riv derefter, og fjern ukrudt. En let tromling af jorden giver dig mulighed for at se ujævnhederne. Afslut med at løsne overfladen med en rive.

Såning af græsfrø

Ryst posens indhold grundigt, da frø i forskellige størrelser kan lagdele sig under transport. For at udføre spredningen jævnt kan man opdele frøene i to lige store dele. Den ene halvdel sås på langs, den anden halvdel på tværs. Riv frøene let ned i jorden, og troml overfladen, eller komprimer jorden med en skovl.

Water

Vand lidt hver dag i de første par uge; jorden må ikke tørre ud. Dette er særlig vigtigt, hvis du sår i foråret og forsommeren. Etablerede græsplæner skal gives rigelige mængder vand med god afstand mellem vandingerne.

Tid til at slå plænen

Når det nysåede græs når en højde på 7-8 cm, er tiden kommet til at slå plænen. 4-5 cm. er en passende klippehøjde til en villaplæne. Ved at opretholde en høj klippehøjde opnår græsset et dybere rodsystem og bliver mindre følsomt over for tørke.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 838001
Mærke Weibulls