Hækkeklipper

Hækkeklippere fra Byggmax, altid hurtigt, enkelt og til en god pris. At have en god og velfungerende hækkeklipper gør havearbejde meget lettere. Byggmax-serien inkluderer en lang række af hækkeklippere til alle mulige behov, fra kendte mærker. Klip hækken enkelt og ergonomisk med vores hækkeklippere, til gode priser!

Vælg den rigtige Hækkeklippere

Hvilken type Hækkeklipper skal du købe? Dette afhænger naturligvis af, hvad du vil have ud af din hækkeklipper, og hvad du skal bruge den til. Hvis du skal klippe høje træer og buske med svært tilgængelige kviste, kan det være godt med en lang hækkeklippere. Du kan også supplere med en god stige til kviste højt oppe. For at nå svære vinkler kan en hækkeklipper vinkles for at opnå de bedste resultater.

Hos Byggmax finder du også trådløse hækkeklippere, hækklippere med lange og korte håndtag til forskellige behov og elektriske hækkeklippere. Hvad er en elektrisk hækkeklipper? En elektrisk hækkeklipper er batteridrevet og oplades inden brug. En elektrisk hækkeklipper gør havearbejde både lettere og sjovere.

 

Find billige hækkeklippere til din have på Byggmax

Hvis du skal købe hækkeklippere, skal du gøre det på Byggmax. Hos Byggmax er der hækkeklippere i flere forskellige designs. Vi er tilgængelige på vores hjemmeside!

Læs mere
Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Black & Decker
Batteri på 2,5 Ah
1 895  kr
Black & Decker
450 W, 50 cm sværd, 18 mm tandafstand
649  kr /stk
Black & Decker
445 cm sværd, 18 mm tandafstand
1 195  kr /stk
Einhell
Sort, Rød
479  kr /stk
Einhell
Sort, Rød
279  kr /stk