Loftsmaling Helmat Hvid

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 188051
Midun Loftsmaling er en kvalitetstestet, vandbaseret, helmat loftsmaling med høj dækkeevne. Den er beregnet til maling indendørs af nye eller tidligere malede loftsflader.
Læs mere
Volumen:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Loftsmaling Helmat Hvid

Midun Loftsmaling er en vandbaseret, helmat loftsmaling med høj dækkeevne. Den er beregnet til maling indendørs af nye eller tidligere malede loftsflader.

Takket være det høje pigmentindhold og råvarer af god kvalitet har malingen en god dækkeevne og er vaskbar. Derudover er den virkelig let at male med.

Midun Loftsmaling egner sig dog ikke til nye trælofter, limfarvede lofter eller sod- og nikotinskadede lofter. Her anbefaler vi, at du i stedet bruger Midun Spærregrunder.

Smarte maletips: maling af lofter indendørs


Før maling
Start altid med at læse vejledningen på malingsdåsen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.

Rumtemperaturen er også vigtig for slutresultatet. Mal ikke, hvis det er koldere end 5 grader.Husk at afdække gulve og møbler ordentligt, inden du begynder at male.

Maling
Start med at male loftet i kanterne langs væggen med en smal pensel først.Hvis du har et glat loft, bør du bruge en rulle med kort luv. Til ru overflader er det bedre at bruge en malerrulle med længere luvlængde.Når du maler lofter, der kræver to påføringer, skal du altid male på kryds og tværs. Den sidste påføring skal altid foretages mod det vindue, hvor der kommer mest lys ind.

Ved maling eller tapetsering af et rum anbefaler vi, at du starter med at male loftet. På den måde undgår du malingstænk på væggene.

Midun Loftsmaling tørrer på 1-2 timer og kan overmales efter 4 timer.
Efter ca. 48 timer er den gennemtør.

Efter maling
Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Maling af et struktureret (sandgrängat) loft

Midun Loftsmaling egner sig ikke til denne loftstype. Loftets struktur og materiale gør, at almindelig loftsmaling dækker dårligt. Brug i stedet Midun Spærregunder, som er en opløsningsmiddelbaseret mat hvid maling til indendørs brug. Mal med jævne bevægelser, gerne vådt i vådt, for at få det bedste resultat.

Pas på naturen

Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.

Kvalitetstestet af Testfakta

Kommentar fra Testfakta: "God dækkeevne og nem at påføre. Godt slutresultat med en ensartet og jævn overflade." Kravene til Testfaktas kvalitetsmærkning er høje. Loftsmalingen gennemgår en standardiseret test, der omfatter hovedpunkterne dækkeevne, brugervenlighed, slutresultat og emission af flygtige organiske forbindelser.

For at få et indtryk af Miduns relative kvalitet og ydeevne er produktet blevet testet og sammenlignet med en loftsmaling fra et af markedets førende mærker. Resultaterne af laboratorietesten viser, at produkterne er ækvivalente.

>Læs mere

Held og lykke med malingen!
Læs mere
Marking
Danger information
EUH208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Leverandørens artikelnummer 188051
Mærke Midun