MIDUN ELEMENTFARVE 30 HVID 0,75l

Mellemglans
Varenummer: 188200
Midun Radiatormaling V er en vandbaseret akrylatmaling til maling af radiatorer og detaljer af metal indendørs. Malingen har en høj dækkeevne og giver en hård, slidstærk overflade, der ikke gulner pga. varme. Den er velegnet til radiatorer og rør, der ikke når op på temperaturer over 80 °C.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

MIDUN ELEMENTFARVE 30 HVID 0,75l

Midun Radiatormaling V er en vandbaseret akrylatmaling til maling af radiatorer og detaljer af metal indendørs. Malingen har en høj dækkeevne og giver en hård, slidstærk overflade, der ikke gulner pga. varme. Den er velegnet til radiatorer og rør, der ikke overstiger temperaturer på 80 °C.

Midun Radiatormaling har god vedhæftning, er nem at påføre og har god udflydning, hvilket reducerer synlige penselstrøg og giver et mere jævnt resultat.

Før maling


Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og omhyggelig klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.

Rumtemperatur og overfladetemperatur er også vigtig for slutresultatet. Mal ikke, hvis det er koldere end 8 grader.

Overfladen skal være ren, tør og fast. Skrab eventuel løs maling af, og slib og vask tidligere malede overflader. Børst derefter løst støv og snavs af.

Maling

Foretag grundbehandling med Midun Jern- og metalgrunder. Det er ekstra vigtigt at grunde, hvis der er beskadigede overflader eller risiko for rustangreb.

Påfør rigeligt Radiatormaling V med en pensel. Hvis du bruger rulle, bør du glatte efter med en pensel.

Ved større opgaver kan du med fordel påføre malingen med en filtrulle og derefter glatte ud med en lakpensel. En højere luftfugtighed forlænger den tid, hvor malingen kan justeres, hvilket kan være en fordel ved større overflader.

Radiatormalingen kan overmales efter 6 timer.
Mal mindst to lag, og lad malingen tørre mellem på påføringen af lagene.

Forbrug: 6-8 m2/l

Efter maling


Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug, og opbevar den utilgængeligt for børn.

Pas på vores natur


Hæld ikke malingen i afløbet. Dette komplicerer oprensningen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Marking
Danger information
EUH208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Protection information
P102
Opbevares utilgængeligt for børn.
Leverandørens artikelnummer 188200
Mærke Midun