Panellak V Halvmat Hvid

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 186080
Midun Panellak 20 er en halvmat, vandbaseret lak, der er velegnet til lakering af træ indendørs, såsom lofter, vægge og træværk.
Læs mere
Volumen:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Panellak V Halvmat Hvid

Midun Panellak 20 er en halvmat, vandbaseret lak, der er velegnet til lakering af træ indendørs, såsom lofter, vægge og træværk.
Lakken er ikke egnet til træoverflader, der tidligere har været behandlet med olie eller voks, eller møbler.

Smarte maletips: lakering af træ indendørs


Før maling
Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.
Rumtemperaturen er også vigtig for et godt slutresultat. Ved brug af Midun Panellak skal den være mindst 8 grader.Ved høje krav til overfladefinishen kan overfladen fugtes med vand før start. Når overfladen er tør, slibes fiberrejsningen ned i fiberretningen med sandpapir 180-240, hvorefter den støves af.
Tidligere lakerede overflader slibes med sandpapir 180-240, hvorefter de støves af.Mal med jævne bevægelser, og glat farven ud, mens du maler.Brug en pensel med syntetiske penselhår af høj kvalitet eller en malerrulle beregnet til lakmaling.Det bedste resultat fås ved at lakere to gange.

Efter maling


Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.Pas på naturenHæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 186080
Mærke Midun