Indretning

Indretning fra Byggmax til en god pris. Trænger dit hjem til en opfriskning, og overvejer du selv at stå for renoveringen? Eller skal du ligefrem bygge nyt? Vi hos Byggmax er med dig og ønsker dig held og lykke. Vi hjælper dig gerne med materialer og viden til dit spændende projekt.

 

Store og små ændringer

Uanset om du vil foretage små eller store ændringer i dit hjem, har vi hos Byggmax det, du har brug for. Ekstra indendørs belysning er en lille ændring, der kan gøre meget for et rum. Ønsker du at foretage større ændringer i indretningen af et rum, har vi for eksempel indendørspaneler i forskellige udformninger. Tag et kig på vores flotte dekorationspanel. Det kan bruges både til at dække væggene i et helt rum eller til at skabe en interessant kontrast i form af en enkelt væg, der skiller sig ud. Et andet vigtigt emne, når det handler om indretning og funktion, er vinduer. Vi har dem i mange designs, hvis du ønsker at montere nye, men også værktøj og produkter til vinduesrenovering.

 

Nemme fif til at forandre dit hjem

Maling af indendørspaneler kan skabe en stor forandring i dit hjem. Du kan gøre det på flere måder: dækmale, lasere for at opnå et naturligt udseende eller male med lak uden pigment. Hos Byggmax har vi den maling, du har brug for. Der er forskellige måder at opnå flotte vindueskarme på, som pifter indretningen op. Hvis du har vindueskarme i træ, kan de nemt males. Hvis du helt vil udskifte dine eksisterende vindueskarme, kan du faktisk fremstille dine egne. Vi har de rigtige materialer til formålet. En meget nem måde at skabe en markant ændring i indretningen er at montere stuk i loftet. Lyder det tungt og besværligt? Det er det ikke! Vi har forskellige naturtro varianter lavet af polyuretanplast.

 

Start med de basale ting og kvalitetsprodukter fra Byggmax

Før du begynder at møblere, skal du sørge for, at de mest basale indretningselementer - gulv, vægge og loft - er som du vil have det. Hos Byggmax har vi flere forskellige gulve af høj kvalitet, som er nemme at lægge og holder længe. Heldækkende tæpper er begyndt at blive populære igen og er perfekte til gulve, der ikke er så udsatte for slitage. Det er bedre at indrette med fliser eller klinker end tæpper i køkkener og badeværelser. Når det gælder vægge, kan nyt tapet skabe en stor positiv forandring. At blive mødt af smukke tapeter i entreen giver et godt førstehåndsindtryk. Byggmax har kvalitetstapeter og alt, hvad du behøver for at få dem op.

 

Omkostningseffektiv indretning med Byggmax

Hos Byggmax finder du kvalitetsindretning til gode priser, når du vil lave om derhjemme. Når du vil tapetsere, skifte vinduer eller lægge tæppe, har vi det, du har brug for. At skabe forandring i sit hjem behøver ikke at være svært. Start din rejse hos os.

Læs mere
Filtre

1 Result

Sorter efter

Startende fra 11 95  kr