Trælasur V Grå

3 L
Varenummer: 190101
Midun Trælasur V er en vandbaseret trælasur med høj vand- og UV-bestandighed, der er let at påføre. Den er velegnet til ubehandlet, imprægneret eller tidligere laseret træ udendørs.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Trælasur V Grå

Midun Trælasur V er en vandbaseret trælasur med høj vand- og UV-bestandighed, der er let at påføre. Den er velegnet til ubehandlet, imprægneret eller tidligere laseret træ udendørs.

Lasuren fremhæver træets naturlige struktur og mindsker risikoen for svampe- og skimmelangreb. Den gør desuden træet vandafvisende og modvirker revner. Husk, at farven bliver mørkere/stærkere for hver påføring og giver også en blankere overflade.

Smarte maletips: maling af facader med lasurFør maling
Start altid med at læse vejledningen på malingsdåsen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.

Lufttemperatur og overfladetemperatur er også vigtigt. Mal ikke, hvis det er koldere end 8 grader.Kontrollér, at fugtindholdet i træet maksimalt er 16 % inden maling.

Overdæk og afdæk alle detaljer på huset, der ikke skal males, og beskyt planter tæt på huset med beskyttelsesplast.Gør skarpe hjørner og kanter mindre skarpe med sandpapir. Gråt træ skal slibes ned til rent træ og tidligere laserede overflader vaskes med facaderens.Er der skimmelsvamp og alger, skal det vaskes af med altanrens.

Afskrab eller stålbørst overfladen for at fjerne løs maling og løse træfibre og for at gøre blanke malingsoverflader matte. Børst derefter løst støv og snavs af.

Behandl endetræ og sammenføjninger med Midun Grundingsolie. Vær opmærksom på, at nyt trykimprægneret træ skal være tørt, inden du behandler det.Husk ikke at male i direkte sol eller på solvarme overflader. Mal heller ikke, hvis der er risiko for regn inden for de næste 24 timer eller dug inden for 1-2 timer, efter at du har malet færdig.

Maling

Når det forberedende arbejde er udført, kan selve malingen begynde. Midun Trælasur V er klar til brug og skal ikke fortyndes.Påfør malingen med en tæt pensel, og arbejd den godt ind i træet.

Påfør produktet på hele brædder uden overlapninger for at få en jævn farve. Undgå at påføre to gange. Husk, at jo flere lag, der påføres, jo mørkere og blankere bliver farven.

Malingen kan overmales efter 12 timer.

Efter maling

Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand og lidt opvaskemiddel. Luk emballagen efter brug.

Pas på vores natur

Tør værktøjet grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen godt efter brug.Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Dette komplicerer oprensningen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Marking
Danger information
EUH208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Protection information
P102
Opbevares utilgængeligt for børn.
Leverandørens artikelnummer 190101
Mærke Midun