Vægmaling halvmat Hvid

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 187083
Midun Vægmaling 20 er en halvmat, vandbaseret maling til indvendig maling af lofter og vægge, hvor der ønskes en slidstærk og meget vaskbar overflade.
Læs mere
Volumen:
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Vægmaling halvmat Hvid

VÆGMALING Midun Vægmaling NCS S 0500-N er en svanemærket, halvmat, vandbaseret maling til indvendig maling af lofter og vægge, hvor der ønskes en slidstærk og meget vaskbar overflade.

Malingen er velegnet til maling af vægge og lofter af f.eks. beton, træ, tapet og væv. Den egner sig især godt til rum som f.eks. entréen, køkkenet og bryggerset.

Smarte maletips: maling af vægge indendørs

Før maling

Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og omhyggelig klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat. Rumtemperaturen er også vigtig for slutresultatet. Mal ikke, hvis det er koldere end 5 grader. Husk at afdække gulve og møbler ordentligt, inden du begynder at male. Sørg for, at overfladen er tør og ren, inden du maler, og sørg for at spartle og reparere alle huller og ujævnheder med vægspartelmasse. Slib omhyggeligt, når spartelmassen er tør, og støv til sidst overfladen af.

Maling

Start altid med at male væggene langs loftet samt rundt om døre og vinduer med en smal pensel først. Mal derefter væggene 1-2 gange med en malerrulle, så du får et jævnt og fint resultat med fuld dækning. Hvis væggene er glatte, skal du bruge en rulle med kort luv. Til ru vægge er det bedre at bruge en malerrulle med længere luvlængde. Midun Vægmaling er klæbefri efter 0,5-1 time og kan overmales efter 2-3 timer.

Efter maling

Luk emballagen efter brug. Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Flydende rester må ikke hældes i afløbet. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på nærmeste miljøstation/genbrugsstation.
Læs mere
Marking
Danger information
EUH208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Leverandørens artikelnummer 187083
Mærke Midun