Brændeovne

Er der noget dejligere end at sidde foran en varm brændeovn en råkold efterårsaften? Brændeovne har en høj hyggefaktor, samtidig med at de opvarmer dit hjem på en effektiv måde.

 

Lad din brændeovn sprede lys og varme

Det er slet ikke så svært, som du måske tror, at installere brændeovne. Vi os følger der altid klare og enkle instruktioner med. Det eneste, du skal overveje, er, at du bliver nødt til at installere en skorsten, hvis du ikke har sådan en i dag. Hvis der allerede er en muret skorsten inde i huset, skal den isoleres og godkendes til fyring med brænde. Når du har styr på det, skal du bare vælge, hvilken brændeovn der passer bedst til dig og dit hjem! En god placering af brændeovnen er så central som muligt i huset, så varmen kan sprede sig overalt. Du skal bare sørge for, at der er en afstand på mindst 30 cm foran ovnen og mindst 10 cm på hver side til brændbart materiale.

 

Spar på elregningen med en god brændeovn

Når du har installeret din brændeovn, vil du bemærke, hvilken utrolig forskel der er på brændefyret opvarmning og på elvarme. Din elregning bliver billigere, fordi du hellere vil have ild i ovnen end bruge dine radiatorer. Det er en af grundene til, at mange vælger at få en brændeovn i både helårsboligen og sommerhuset. Du skal bare huske at købe gulvfliser, der beskytter dine gulve foran og omkring brændeovnen. Der findes også ventilatorer, som du kan købe, der spreder varmen endnu mere effektivt. Hvis du har spørgsmål eller overvejelser om, hvordan du kommer videre, så tøv ikke med at spørge os hos Byggmax.
 

Lækre brændeovne hos Byggmax

Hos Byggmax har vi et stort udvalg af prisvenlige brændeovne, der passer til netop dit hjem. De er nemme at installere, så alle kan realisere deres drømmeprojekter.

1 Result

Sorter efter