Lakmaling V Æggehvid

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 186020
Midun Lakmaling er en vandbaseret lakmaling til maling af træværk, døre, vinduer og møbler indendørs.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Lakmaling V Æggehvid

Midun Lakmaling er en vandbaseret lakmaling til maling af træværk, døre, vinduer og møbler indendørs. Malingen overholder EU-direktivet om maling af legetøj (DS EN 71-3), da den ikke afgiver giftige stoffer eller tungmetaller.

Lakken giver en hård, glat og vaskbar overflade, der ikke gulner og er let at holde ren.

Smarte maletips

Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og omhyggelig klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.

Rumtemperatur og overfladetemperatur er også vigtig for slutresultatet. Mal ikke, hvis det er koldere end 8 grader.

Maling

Ubehandlede træoverflader skal først grundes med Midun Trægrunder til indendørs brug for at skabe de bedste betingelser for lakken. Trægrunderen tørrer på 1-2 timer og kan overmales efter 12 timer.

Påfør derefter to lag lakmaling for at få et ensartet og smukt slutresultat. Lad malingen tørre i 12 timer mellem påføring af lagene.

Mal med jævne bevægelser, uden at malingen begynder at løbe, og sørg for at påføre malingen jævnt med hele penselstrøg. Planlæg også at male, så du så vidt muligt maler hele flader og ikke skal gå tilbage med penslen på tidligere malede overflader, da det kan medføre "synlige penselstrøg". Det skyldes, at Midun Lakmaling bliver hurtigere overfladetør end traditionelle alkyd-lakmalinger.

Brug en pensel med syntetiske penselhår af høj kvalitet eller en malerrulle beregnet til lakmaling for at få det bedste resultat.

Malingen er tør efter cirka 48 timer. Dog er det nødvendigt at lade overflader, der skal udsættes for høj belastning, tørre lidt længere. Regn med 3-5 dage, før du kan udsætte overfladerne for hård belastning.

Efter maling

Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen

Hæld ikke lak, grunder, maling osv. i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Læs mere
Mærke Midun
Leverandørens artikelnummer 186020