Elinstallation

Her finder du produkter til el-installationer, uanset om det gælder et stort nybyggeri, en mindre renovering eller blot en opgradering af boligen. Installer automatiske systemer til belysning og forbrugerelektronik, eller få monteret eldåser og stikkontakter, hvor du selv mener, de passer bedst.

Alt til el-installationer i hjemmet

Hos Byggmax har vi alt til el-installationer i hjemmet. Ønsker du at udvide, forbedre eller forny elektronikken i dit hjem, er du det rigtige sted. Uanset om det drejer sig om belysning, stikkontakter, eldrevne havemaskiner eller en ødelagt eldåse, kan vi hjælpe dig med alt inden for el-installationer. Har du brug for flere stikkontakter i rummet eller planer om at installere lysdæmperfunktion til din nyindkøbte og stilfulde lampe, kan du finde det, du har brug for her. Udnyt muligheden for at opbygge præcis det hjem, du ønsker, med det layout og design, som du altid har drømt om.

Hyggelig lysdæmperbelysning eller fjernstyrede stikkontakter

Har du særlige planer for dine el-installationer? Ønsker du at placere stikkontakter i hjørnet, en kabelopruller til et særligt sammenfiltret kabel eller automatisere hele hjemmet med fjernstyrede stikkontakter og lampeknapper. Det meste af det kan opfyldes, og der er mange spændende muligheder. Design for eksempel et system, så du kan tænde og slukke lamper automatisk på forskellige tidspunkter, eller hvorfor ikke automatisk tænde for kaffemaskinen hver morgen? Mulighederne er uendelige.

Vedligeholdelse af eltavlen

Eltavlen hører til de dele, hvor du som lægperson ikke selv må foretage ændringer. I vores guide Vedligeholdelse af eltavlen gennemgår vi, hvad du må og ikke må gøre. Hvis du er i tvivl, bør du altid dobbelttjekke på  Sikkerhedsrådets hjemmeside.

Drømmebolig for få penge

Byggmax leverer prisvenligt værktøj og tilbehør til el-installationer, så du kan lykkes med det fantastiske projekt at skabe din drømmebolig. Uanset hvilke udtag du ønsker, samt hvor og hvordan du skaber det ultimative teknologiske hjem, får du gode råd hos os. Vi hjælper dig med at opfylde din drøm.

filter-white Filtre

10 Resultater

Sorter efter
34 95  kr.
329  kr.
Malmbergs
249  kr.
Fås i flere farver
Fra 599  kr.
Sort/Grøn, L=100m
2 039  kr.
GP
TEMPERATURALARM NOTE SMART HOUSEGARD
279  kr.
GP
STRØMAFBRYDER NOTE HOUSEGARD
249  kr.
GP
DØR- OG VINDUESKONTAKT NOTE
249  kr.
Malmbergs, 2m, 12V
39 95  kr.