Badeværelse

Badeværelset er et rum, som vi tilbringer meget af vores tid i. Vi vil gerne have, at vores badeværelse skal være personligt og ligeså unikt som os selv. Byggmax er firmaet, som ser glæden i dit byggeprojekt. At kunne føre sine drømme ud i livet på egen hånd, er noget særligt og noget, som de fleste gør-det-selv-folk brænder for. Opnå din drøm via Byggmax. Så bliver du helt sikkert en glad og tilfreds badeværelsesejer.

Alt til en vellykket badeværelsesrenovering

Badeværelset er et rum, som mange vælger at renovere, da det er en fryd at indrette for såvel designere som gør-det-selv-folk. At sætte sig ned i fred og ro og planlægge sit projekt og derefter se det vokse frem til ens drømmebadeværelse er for mange noget helt fantastisk. Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge, for at lykkes med dit nye badeværelsesprojekt. Vi har alt fra gulv til loft, fliser og klinker, badeværelsesmøbler, tilbehør til din brusekabine. Lad rejsen mod dit drømmebadeværelse begynde.

Fra idé til handling

Byg dit drømmebadeværelse ved hjælp af vores badeværelsesrelaterede produkter. Er du gør-det-selv-person, som specifikt er glad for renoveringer og DIY-projekter? Så har vi i Byggmax det meste til dig. At renovere badeværelse kan blive dyrt og kræve meget arbejde. I mange tilfælde kræves der desuden, at man skal ansætte VVS-firmaer eller elektrikere for at kunne færdiggøre projektet. Læs gerne mere om renovering af badeværelse, før du går i gang med arbejdet, da der er mange detaljer at tænke på. Badeværelsesindretning, for eksempel valg af badekar, fliser og andre forskønnende detaljer, er også væsentlig, hvis man vil bygge et badeværelse efter ens smag og behag. Dette er ofte lettere at udvælge, og det er både nemmere, sjovere og mere givende at montere.

Det er detaljerne, der gør det

Et selvlavet badeværelse kan du designe, som du vil, og udvælge præcis de detaljer, du synes er vigtigst. Vil du have et eksklusivt og luksuriøst rum til badekar og brusekabine kan det være værd at investere i gulvvarme. Dine fødder vil takke dig på de kolde vinteraftener, når du går over varme fliser. Rengøring af badeværelset er nemt ved hjælp af vores gulvafløb, som kan suppleres med flotte fliser for maksimal skønhed. Badeværelser uden vindue kræver ofte bedre badeværelsesventilation og mere lys i form af flotte og hyggelige lamper. Vi har ventilatorer med justerbar fugtstyring, som er optimalt tilpasset til dit badeværelse. Dette er for at undgå, at for meget fugt bliver tilbage i rummet efter et langt og dejligt bad.

Prisvenligt hjemmebyggeri til badeværelsesdrømme

Byggmax tilbyder billige og prisvenlige badeværelser til praktiske gør-det-selv-folk. Vi hjælper dig med at opnå drømmen ved at levere et væld af forskelligt badeværelsestilbehør i forskellige former, typer og designs. Har du brug for tips og tricks til renoveringen, er vi altid lige ved hånden.

filter-white Filtre

424 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser.
Fra 109  kr.
899  kr.
Grohe
169  kr.
Habo
235  kr.
Habo
395  kr.
Habo
Poleret rustfrit stål
159  kr.
Beslagsboden
218 96  kr.
Beslagsboden
185 84  kr.
Beslagsboden
185 84  kr.
Deante
295  kr.
Cersanit
195  kr.
Deante
349  kr.