Gulvpleje

Det giver en særlig tilfredsstillelse at passe på gulvet. Især trægulve, da de ændrer sig med årene og kan blive smukkere med mere dybde, liv og glans, hvis du udfører gulvpleje på den rigtige måde. Gulvene er af afgørende betydning for, hvordan vi opfatter vores rum. Invester i rigtig grundig gulvrengøring, så holder gulvene længere.

Rengør, beskyt og forskøn

Der er forskellige produkter med forskellige anvendelsesområder. Hvad man skal vælge afhænger blandt andet af, hvordan gulvene er blevet behandlet tidligere. Det afhænger også af, om du udfører ugentlig rengøring, eller om det er tid til lidt mere avanceret pleje af dine gulve. Ikke alle gulvmaterialer tåler vand lige godt. Hvis du har klinker eller kakler, kan du normalt bruge rigeligt vand. Det er derimod bedre at rengøre et trægulv med en støvsuger og en fugtig moppe.

Gulvpleje er sjovt

Gulvpleje er vigtig. Det handler ikke kun om normal rengøring, men også om at beskytte gulvets overflade mod pletter og slitage. Mange af vores produkter gør gulvene smudsafvisende, så de er lettere at holde rene. Vi har også produkter, der ændrer og forbedrer gulvenes udseende. Når det kommer til trægulve, er naturlig patina noget, der tilføjer ekstra charme – især i kombination med eksempelvis en gulvolie, der trænger dybt ind i træet og gør det smukkere. Det er både nemt og sjovt at passe på dine gulve. Du ser resultatet med det samme. Da det handler om store områder, der altid er i fokus, får du en stor effekt i forhold til arbejdsindsatsen.

Billig gulvpleje hos Byggmax

Hos Byggmax har vi produkter til gulvpleje til en god pris, uanset hvilken slags gulv du har derhjemme. Du er velkommen til at spørge os, hvordan du bedst kan passe på dine gulve.

filter-white Filtre

10 Resultater

Sorter efter
Midun
479  kr.
Kährs
1L, koncentreret rengøringsmiddel, miljøvenligt
Kährs
1 spraymoppe + rengøringsmiddel 0,75l, 1 ekstra rengøringsmiddel 1l, 2 ekstra mopper
399  kr.
Kirkedal
159  kr.
Faxe
Fås i flere størrelser.
Fra 99  kr.
Faxe
Fås i flere farver.
Fra 169  kr.
Faxe
129 95  kr.
Faxe
219  kr.
Faxe
Fås i flere størrelser.
Fra 249  kr.
Faxe
Fås i flere størrelser.
Fra 249  kr.