Brandsikring

Tjek brandsikringen i dit hjem, og gå den jævnligt efter, så alt fungerer, som et skal. Invester i en god brandslukker, som kan slukke ilden i alle materialer. Byggmax har produkter til at beskytte dit hjem mod brand.

Brandbeskyttelse til at forebygge ulykker

Brandbeskyttelsen af dit hjem består af mange forskellige dele, og i dette tilfælde gælder virkelig devisen "jo mere, jo bedre". Jo flere forskellige typer beskyttelse du har i dit hjem, jo mindre er risikoen for, at ulykken rammer. I værste fald kan brandbeskyttelsen også være med til at minimere skaderne, hvis nu der udbryder brand. Der skal være en eller flere brandalarmer i alle hjem, en på hver etage. Der behøves ikke være en i alle rum, men ifølge anbefalingerne en i hvert andet eller hvert tredje. Placer ikke en brandalarm i hverken køkken eller badeværelse, eftersom varme og fugt kan udløse alarmen ved et uheld. Har du ofte stearinlys tændt indenfor, kan det være en god idé at gennemgå materialet i gardiner, duge og lysestager.

Forskellige brandslukker til forskellige formål

Hos Byggmax kan du finde et komplet udbud af brandbeskyttelsesprodukter som brandslukkere og brandsikring. Når du skal vælge brandslukker, er det vigtigt at tænke over, hvilke typer materialer der eventuelt vil skulle slukkes brand i. Brand i elektronik kan ikke slukkes med vand, her skal der bruges skum eller kuldioxid. De fleste anskaffer sig en ABC-brandslukker, en såkaldt skumslukker, som er den mest effektive. Selve skummet kan dog være vanskeligt at fjerne igen, så overvej, om du eventuelt skal have flere typer brandslukker derhjemme. Som et vigtigt tip skal brandslukkeren placeres et lettilgængeligt sted, gerne ved en af yderdørene. Hvis du gerne vil øge sikkerheden i dit hjem, anbefaler vi, at du installerer en alarm samt sikre dør- og vindueslåse.

Høj sikkerhed i huset med brandbeskyttelse fra Byggmax

Husk at opdatere brandbeskyttelsen jævnligt. Hos Byggmax kan du finde brandslukkere, alarmer og andet tilbehør, der kan holde dig og din familie sikre.

Filtre

53 Resultater

Sorter efter
Housegard
175  kr
Housegard
209  kr
Atrium System
1 389  kr
Housegard
219  kr
NexaFireSafety
119  kr
NexaFireSafety
89  kr
Housegard
Fås i flere farver.
Fra 419  kr
Housegard
Fås i flere farver.
Fra 685  kr
Housegard
649  kr
Housegard
279  kr
NexaFireSafety
139  kr
Housegard
185  kr
NexaFireSafety
179  kr
Housegard
219  kr
NexaFireSafety
339  kr
Housegard
149  kr
NexaFireSafety
159  kr
Housegard
389  kr
NexaFireSafety
199  kr
Housegard
239  kr
NexaFireSafety
349  kr
Housegard
819  kr