Udestue

Hvem ønsker ikke et dejligt udendørs opholdsrum, når foråret og sommeren indfinder sig? At møde sommermorgenen på sin helt egen udeplads er noget ganske særligt. Hos Byggmax har vi materialer, der passer til konstruktion af uderum og terrassetage.

Materialer til alle typer uderum

Byggmax har alt til dig, der ønsker at skabe din helt egen udendørs oase. Her findes materialer til dig, der ønsker at reparere din veranda, bygge et uderum eller har en altan. Vi har simpelthen alle de materialer, du har brug for til uderum og terrassetage. Vi tilbyder komplette uderum i forskellige størrelser og giver dig mulighed for at vælge mellem materialepakker, som er tilpasset brugen af uderummet på forskellige årstider. Hos os finder du også havemøbler, både små grupper, som passer til altanen, og liggestole, som er skønne til solrige dage i haven. Glem ikke et stillads, som gør arbejdet mere sikkert, når du renoverer uderum og terrassetage.

Byg solterrasse og veranda

At bygge noget selv og derefter kunne nyde det øger livskvaliteten. Hos Byggmax har vi de materialer og den viden, der skal til, for at du kan opleve din byggedrøm i virkeligheden. Til uderum og terrassetage har vi passende træ og glas, så du kan bygge alt fra en ny terrasse til en glasveranda eller en solterrasse. Hvis du vil kunne opholde dig i dit uderum i lang tid, har vi praktiske skydedøre i glas i forskellige modeller, hærdede iht. bygningsstyrelsens anbefalinger. Når du vælger en dør i hærdet glas, får du mulighed for at nyde fornemmelsen af at være udendørs inden døre, når efteråret kryber ind på os. Vi har materialer, som gør, at du kan nyde din terrassekonstruktion i lang tid.

Byg med kvalitet fra Byggmax

Når du skal have nyt tag over verandaen, bygge en terrassetrappe eller måske anskaffe dig nyt verandarækværk, er det vigtigt, at du anvender gode materialer, så du kan nyde dit værk i lang tid. Hos Byggmax har vi træ, terrassedøre og terrassetage af rigtig god kvalitet til en lav pris. Når du har brugt tid på at lægge dit verandatag om, skal det gerne holde længe, det er vi meget bevidste om hos Byggmax. Derfor har vi kun materialer af rigtig god kvalitet til dit uderum/din overdækkede terrasse. Vi ønsker, at du skal kunne nyde dine byggeprojekter rigtig, rigtig længe.

Find høj kvalitet til en god pris hos Byggmax

Hos Byggmax finder du prisvenlige kvalitetsmøbler til dit uderum og din overdækkede terrasse. Vælg mellem forskellige typer tage, døre og vinduer til dit uderum hos os. Vi vil gerne sørge for, at du har godt grej til dit byggeprojekt, som holder længe, og til en god pris.

Filtre

48 Resultater

Sorter efter
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 4 719  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 3 659  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 6 749  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 3 569  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 5 379  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 5 119  kr
Aluwhite
Fås i flere længder
Fra 2 099  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 1 859  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 2 719  kr
Aluwhite
Fås i flere bredder
Fra 2 269  kr