Gas

Har du brug for flaskegas til campingvognen, apparater med flaskegas eller terrassevarmeren? Hos Byggmax finder du LPG til forskellige formål i flere forskellige størrelser, og du kan også udskifte dine tomme gasflasker, så tager vi os af dem og sikrer, at de bliver genanvendt på en miljøvenlig måde.

Varmende for krop og sjæl

Grillen med naboerne bliver en endnu dejligere begivenhed, hvis gassen til grillen ikke løber tør, før maden er klar. Hos Byggmax finder du gasflasker til forskellige formål og i forskellige størrelser. Sørg for at have en flaske i reserve derhjemme for at undgå, at maden ikke bliver færdig, eller at gæsterne sidder og fryser på terrassen eller på den overdækkede terrasse, fordi terrassevarmeren løb tør for gas.

Forsød friluftslivet med gasdrevet udstyr

Med gas kan du gøre på campingturen eller en weekend i naturen endnu bedre. I vores sortiment finder du både et transportabelt gaskøkken med kogeplade og et lille og praktisk woksæt. Arranger en fest, som dine medcampister eller friluftsvenner aldrig vil glemme. Slap af sammen og nyd en god middag efter en lang vandretur eller lav pandekager i det transportable udekøkken på campingferien. Campingkøkkenet og woksættet kan også bruges hjemme i haven, og de kan bruges hele året rundt. Inviter naboer og venner til gløggfest og server gløggen på terrassen eller i den udestuen, og lad en terrassevarmer sprede varme ud over gæsterne.

Køb billig gas hos Byggmax

Hos Byggmax kan du købe nye og bytte dine tomme gasflasker. Hav altid en ekstra flaske derhjemme for at undgå, at du løber tør for gas midt i grillningen.

filter-white Filtre

8 Resultater

Sorter efter