Facadebelysning

Hos Byggmax finder du facadebelysning i forskellige udførelser. I de fleste huse og hjem finder du en facadelampe ved indgangen, der byder både gæster og familien velkommen. I vores brede udvalg af facadebelysning finder du alt fra facadelamper over klassiske væglygter til stilfulde spots i vejrbestandigt aluminium. Køb dem nemt og problemfrit i byggmax.se eller i din nærmeste butik.

Hvilken udendørs belysning skal jeg vælge?

At vælge udendørs belysning til væggen kan være lidt vanskeligere end at vælge en lampe til indendørs brug. Da du sandsynligvis har brug for at bore huller i facaden, skal du have den rigtige type skruer og dyvler, før du monterer den. Før du køber en facadelampe, anbefaler vi, at du finder ud af, hvor den skal monteres, fordi der er forskel mellem monteringen af en lampe på en murstensvæg og monteringen på en trævæg.

Hvordan monterer jeg bedst min facadebelysning?

Hvis du er usikker på, hvordan du skal placere din facadelampe, kan du nemt prøve dig frem ved hjælp af en lommelygte. Tænd lommelygten de steder, hvor du har planlagt at placere facadelampen for at se, om det er gode løsninger. Det kan være på facaden, ved hoveddøren eller ved garagen. Husk, at det er kontrasten mellem lys og mørke, der er det mest effektfulde, og lyset må heller ikke være blændende for hverken dig selv eller dine naboer. Et tip er at forbinde al udendørs belysning til en sensor, der automatisk tænder al udendørs belysning, når det er mørkt udenfor. På denne måde behøver du ikke manuelt at tænde og slukke for alle lamperne.

Facadebelysning LED

LED bliver stadig mere populær og er en vigtig komponent i belysningens fremtid. En udendørs væglanterne med LED- eller stolpebelysning med LED? Vælg den, der passer bedst til dit formål. Fra et miljømæssigt perspektiv reduceres energiforbruget med 90 % sammenlignet med en almindelig pære på trods af at de giver den samme lysstyrke.

Køb facadebelysning billigt hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik eller gå online for at se hele vores facadebelysningssortiment.

filter-white Filtre

228 Resultater

Sorter efter
Malmbergs
Rustfarvet, E27, IP23, 15W
Konstsmide
149  kr.
Konstsmide
299  kr.
Konstsmide
299  kr.
Konstsmide
129  kr.
Konstsmide
149  kr.
179  kr.
499  kr.
Eglo
279  kr.
A
299  kr.
239  kr.
279  kr.
279  kr.
379  kr.
Eglo
Fås i flere varianter
Fra 299  kr.
Eglo
Fås i flere farver
349  kr.
Eglo
Sort/Hvid
269  kr.
Eglo
Fås i flere varianter
Fra 299  kr.
Eglo
Sort/klar
689  kr.
Eglo
Fås i flere farver
Fra 639  kr.
Eglo
Fås i flere farver
969  kr.
Eglo
Sort
449  kr.
Eglo
Træ/zink
549  kr.
Eglo
Sort
549  kr.
Eglo
Sort/klar
499  kr.
Eglo
Sort/klar
759  kr.
Eglo
Fås i flere størrelser
Fra 839  kr.