Facadebeklædning

Uanset om du vil have en træfacade med vandrette, lodrette eller færdigt malede brædder, finder du den hos Byggmax. Vi har selvfølgelig også vægpaneler til indendørs brug.

Nogle gange er det det ydre, der tæller

Det er vigtigt, at dit hus har en skal i form af rigtigt gode paneler. Byggmax har mange typer paneler. Du kan vælge mellem vandrette paneler og lodrette paneler i flere forskellige varianter. Vi kan blandt andet tilbyde paneler, der allerede er grundede. Hvis du vælger den slags, vil dit byggeprojekt være ekstra omkostningseffektivt og nemt, fordi du ikke behøver at bruge penge på grunding eller afsætte tid til at grunde panelerne. Vores paneler fås i mange forskellige længder og bredder, så du får den facadebeklædning, du altid har ønsket dig. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til brædder og konstruktion.

Facadebrædder giver huset et ansigtsløft

Uanset om du skal udskifte en gammel træfacade eller beklæde en ny bygning, vil du bemærke, at det er facadebeklædningen, der giver huset sit udseende. Der er meget, du kan gøre med beklædningsbrædder. Du kan købe ubehandlede brædder og vælge at male den i den farve, du ønsker, men du kan også finde grundede og med mellemmaling behandlede brædder hos os. De rillede kanter på mange af vores brædder betyder, at malingen får ekstra god vedhæftning. På denne måde kan du nyde din bygning i mange år. Vi har selvfølgelig også alt det andet tilbehør, du skal bruge til at kunne samle og male dine brædder.

Smuk facadebeklædning fra Byggmax

Hos Byggmax finder du træ til de fleste byggeprojekter. Vi har facadebrædder i mange forskellige designs. Byg din unikke træfacade med enten vandrette eller lodrette brædder, der er ubehandlede, grundede og behandlet med mellemmaling. Hos os finder du kvalitet til en god pris.

filter-white Filtre

22 Resultater

Sorter efter
17 95  kr. /m
15 95  kr. /m
8 75  kr. /m
6 75  kr. /m
19 75  kr. /m
13 95  kr. /m
31 95  kr. /m
SCG Smartwood
299  kr.
SCG Smartwood
Fås i flere bredder.
Fra 129  kr.
SCG Smartwood
Fås i flere farver.
Fra 265  kr. /pakke
Nordic Fibercement
91  kr.
Nordic Fibercement
58  kr.
Nordic Fibercement
59  kr.
Nordic Fibercement
Fås i flere farver
387  kr.
Nordic Fibercement
Fås i flere farver
242  kr.
Nordic Fibercement
Fås i flere farver
387  kr.
Swisspearl
Fås i flere størrelser
Fra 642 87  kr.
Swisspearl
345 69  kr.
Swisspearl
Fås i flere varianter
Fra 1 292 58  kr.
Swisspearl
Fås i flere varianter
Fra 556 11  kr.
Swisspearl
Fås i flere størrelser
Fra 307 55  kr.