Døre

Med en flot hoveddør til dit hus giver du dine gæster et indbydende første indtryk. Du kan vælge mellem et stort udvalg af døre til både indendørs- og udendørsbrug. Her er muligheder for både gør-det-selv-folk og professionelle – det skal være nemt at renovere hjemmet. Med en dør fra Byggmax får du hurtigt en flot indgang.

Døre til enhver stil

Byggmax har en stor variation af døre, som er velegnede både indendørs og som hoveddør. Vælg døre efter dit behov. Var det ikke noget med en rustik hoveddør til dit fritidshus eller en klassisk spejldør? Hvorfor ikke prøve en moderne variant til dit badeværelse? Du bestemmer. Som alle Byggmax-produkter har vores trædøre en høj kvalitet. For at få mere lys ind i gangen er det en god idé at montere en hoveddør med vindue, som lukker solens stråler ind. En dør fra os er sikker og stabil, og vores store sortiment omfatter over 150 modeller af hoveddøre. Alle har desuden en lav u-værdi, hvilket betyder, at de isolerer godt mod både kulde og vind.

Nemt at montere en ny dør

Det er sjovt at renovere i hjemmet! Med Byggmax-produkter er det desuden nemt. At skifte døre er noget, som selv uerfarne gør-det-selv-folk kan klare. Med tydelige instruktioner og hjælp fra os kan du renovere døre på et øjeblik. En glasdør indendørs gør, at et rum afskærmes, uden at lyset bliver lukket helt ude. Badeværelset er det sidste rum, du besøger om aftenen, og det første rum, du går ind i om morgenen, så hvorfor ikke pryde et rum, som du tilbringer så meget tid i, med en smuk dør? Hos os finder du badeværelsesdøre til en god pris. Er døren stram? Spørg os om, hvordan du justerer hængslerne på inderdøre.

Forbered dig, før du går i gang

Når du skal sætte en dør i, er der nogle ting, du skal huske for at resultatet bliver godt og langtidsholdbart. Har du brug for hjælp til at komme i gang? På byggmax.dk er der nogle praktiske og informative film, som viser, hvordan du nemt kan montere en dør. Sørg for, at du har alle de dele og det værktøj hjemme, som du skal bruge for at kunne lave et godt stykke arbejde. Bestil en ny dørkarm og hængsler hos os, samtidig med at du køber en ny dør. Her kan du nemt søge efter døre, som passer til dine behov. Vælg mellem hoveddøre til villaen eller fritidshuset og altandøre til altanen og udestuen.

Nemt og prisvenligt

Hos Byggmax kan du købe et billigt produkt, som gør dit hjemmeprojekt lettere. Udover en god pris tilbyder vi alle gør-det-selv-folk og professionelle et stort udvalg og varer af høj kvalitet. På hjemmesiden kan du se vores døre. Hvilken model vælger du til dit hus?

filter-white Filtre

249 Resultater

Sorter efter
Fås i flere bredder.
Fra 298  kr.
34 75  kr.
Habo
189  kr.
CN Snickerier
Fås i flere varianter.
Fra 2 099  kr.
1 389  kr.
Habo
99 95  kr.
94 75  kr.
Millarco
664 30  kr.
Miller's
Fås i flere farver
Fra 99 95  kr.
Fås i flere størrelser.
Fra 54 50  kr.
Habo
79 95  kr.
1 499  kr.
CN Snickerier
Fås i flere varianter.
Fra 2 395  kr.
Boxer
559 30  kr.
CN Snickerier
Fås i flere varianter.
Fra 1 995  kr.
Fås i flere størrelser.
Fra 84 75  kr.
Habo
69 95  kr.
Habo
59 95  kr.
Miller's
Fås i flere farver
Fra 79 95  kr.
CN Snickerier
Fås i flere varianter.
Fra 2 395  kr.