Plader og byggeplader

Hos os finder du byggeplader i høj kvalitet til forskellige typer projekter. Sortimentet omfatter spånplader, brædder og forskellige brædder til gulve.

Plader til alle byggeprojekter

Hos Byggmax finder du byggeplader, der passer til alle dine byggeprojekter, og endda til en rigtig god pris. Vi har blandt andet OSB-plader, der kan bruges, når der bygges vægge og lofter. I sortimentet er der også MDF, som med fordel anvendes af gør-det selv folket samt spånplader, der egner sig bedst indendørs, og hvor der ikke er risiko for fugt. I fugtige rum kan du i stedet bruge en akrylplade. Den passer perfekt i badeværelser og som et læhegn på terrassen. Hvis du har spørgsmål om, hvilken type plade, du skal bruge til dit projekt, hjælper vi dig gerne. Vi kan love, at den rigtige pladetype med al sandsynlighed er i vores sortiment.

Anvendelsesområder for byggeplader

Med byggeplade er der uendelige anvendelsesmuligheder. Afhængigt af det materiale, du vælger, kan du bruge dem til både gulve, lofter og vægge samt mange andre projekter. For eksempel har vi byggeplader, der er tilpasset den nye standard for vådrumsvægge. Ved hjælp af disse kan du være sikker på, at du får et godt vægunderlag i dit badeværelse. Du finder selvfølgelig også alt det andet, du skal bruge til badeværelsesrenoveringen hos os, såsom afdækningstape og fugemasse samt badeværelsesarmaturer. Mange af vores plader er også glimrende til hobbyprojekter, som møbelsnedkerarbejde og indretning. Spørg os, hvis du har spørgsmål til vores store pladesortiment.

Køb byggeplader billigt hos Byggmax

Hos Byggmax kan du få byggeplader i mange forskellige mål og udformninger. Her finder du den helt rigtige plade til netop dit byggeprojekt. Med vores hjælp udlever du byggedrømmen.

Filtre

80 Resultater

Sorter efter
329  kr
249  kr
395  kr
549  kr
Moelven
99 95  kr
198  kr
Rias
Fås i flere størrelser.
Fra 119  kr
Rias
Fås i flere størrelser.
Fra 229  kr
22x620x1820 mm, not/federsystem på alle 4 kante
199  kr
499  kr
Fås i flere størrelser
399  kr
Fås i flere bredder.
65 65  kr
299  kr
199  kr
168  kr
599  kr
Gyproc
92 95  kr
Gyproc
99 95  kr
69 95  kr
Fermacell
Fås i flere tykkelser.
Fra 89 95  kr
Millarco
55 93  kr