Blandingsbatteri og vandhane

Et nyt, lækkert blandingsbatteri kan faktisk være den lille detalje, der løfter helheden i køkkenet eller på badeværelset. Stilfulde blandingsbatterier med smarte funktioner kan være en større forbedring, end mange går og tror. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til den rigtige pris.

Detaljerne er vigtige

Ud over armaturer til vaske til køkkener, toiletter og andre vådrum har vi også blandingsbatterier til badekar i vores omfattende sortiment. Dette er en slags vare, som du nemt kan installere selv ved hjælp af de instruktioner, der følger med købet. Et helt nyt blandingsbatteri kan give dig nye og smarte funktioner, der gør det lidt lettere og mere praktisk at bruge blandingsbatteriet. I denne produktkategori finder du alt fra bundventiler og koblinger til hele brusesystemer. Vi ved, at udseende er vigtigt for mange, og derfor har vi en række modeller i flere forskellige stilarter. Her finder du med garanti noget, der passer til dit køkken eller badeværelse.

Vandbesparende blandingsbatteri

Renovering af badeværelset kan være en dyr affære, men nogle gange er det faktisk nok at erstatte et par detaljer, hvis du vil forny og forbedre badeværelset. Vi har blandingsbatterier, der er udviklet ud fra den nyeste teknologi, og som tager stort hensyn til miljøet. En vandbesparende vandhane er i det lange løb en besparelse. Vores modeller er desuden nemme at rengøre. Kalkaflejringer, der er svære at fjerne, kan ellers være et problem, når det kommer til produkter i denne kategori. Selvfølgelig har vi alt hvad du behøver med hensyn til beslag og værktøjer, så du selv kan samle det nye blandingsbatteri. Bare husk at slukke for vandet, inden du starter monteringen.

filter-white Filtre

56 Resultater

Sorter efter
NGL
465  kr.
NGL
370  kr.
NGL
270  kr.
NGL
270  kr.
NGL
475  kr.
NGL
200  kr.
NGL
200  kr.
NGL
305  kr.
Deante
705  kr.
Deante
849  kr.
NGL
2 715  kr.
Hansgrohe
649  kr.
Grohe
699  kr.
Hansgrohe
629  kr.
Hansgrohe
779  kr.
Hansgrohe
439  kr.
Hansgrohe
699 95  kr.
Hansgrohe
599  kr.
Deante
629  kr.
Hansgrohe
849  kr.
Deante
705  kr.
NGL
2 035  kr.
Deante
295  kr.
Deante
369  kr.