Indretning

Trænger dit hjem til en opfriskning, og overvejer du at stå for renoveringen selv? Eller skal du endda bygge nyt? Vi hos Byggmax bakker dig op og ønsker dig al held og lykke. Vi hjælper gerne med materialer og viden til dit spændende projekt.

Store og små ændringer

Uanset om du vil foretage små eller store ændringer i hjemmet, har vi hos Byggmax det, du har brug for. At tilføje ekstra indendørs belysning er en lille ændring, der kan gøre meget for et rum. Ønsker du større ændringer med hensyn til et rum's indretning, har vi f.eks. indvendige paneler i forskellige udførelser. Tag et kig på vores flotte dekorative paneler. De kan bruges både til at dække væggene i et helt rum eller til at skabe en interessant kontrast som en accentvæg. En anden vigtig del af indretning og funktionalitet er vinduer. Vi har dem i mange udførelser, hvis du vil montere nye, men også værktøjer og produkter til vinduesrenovering.

Hjemmeindretning, der ændrer dit hjem

At male indvendige paneler kan give en stor forandring i dit hjem. Du kan gøre det på flere måder: dække med maling, bejdse for et naturligt udseende eller male med lak uden pigment. Hos Byggmax har vi den maling, du har brug for. Du kan peppe din indretning op med flotte vindueskarme på forskellige måder. Hvis du har trævindueskarme, kan du nemt male dem. Hvis du helt vil udskifte dine eksisterende vindueskarme, kan du faktisk fremstille dine egne. Vi har det rette materiale til formålet. En meget enkel måde at lave en imponerende ændring i din indretning er at montere stuk i loftet. Lyder det tungt og besværligt? Det er det ikke! Vi har varianter med realistisk udseende lavet i polyuretanplast.

Køb indretning hos Byggmax

Hos Byggmax finder du billig indretning af god kvalitet, når du ønsker at lave ændringer derhjemme. Når du vil tapetsere om, skifte vinduer eller lægge gulvtæppe, har vi det, du har brug for. At ændre sit hjem behøver ikke være svært, start din rejse hos os.

Vores bestsellers

Øvrige indretnings-kategorier

Populære mærker