Cement og mørtel

Er du på udkig efter cement og mørtel til store eller små projekter? Hos os kan du finde det, du har brug for til at færdiggøre dine bygge- og indretningsprojekter.

Cement til alle dine projekter

Hvis du er ved at anlægge en ny terrasse, kan du få brug for at støbe underlag, så du kan få et godt grundlag under plankerne. Hos Byggmax kan du finde alle slags beton og cement. Som regel skal der bare tilsættes vand, og så er du i gang med projektet. Skal du have støbt et større underlag til et sommerhus eller et legehus, kan det være nødvendigt at blande sand eller grus i cementen. Til mindre projekt som fine blomsterkasser eller krukker, en lampefod eller en lanterne kan blandingen hældes direkte i en plastikspand og dekoreres med mosaikstifter eller spejlstumper.

Stilfuldt og holdbart

Cementer et tidløst og stilfuldt materiale med lang holdbarhed. Det passer godt ind i mange skandinaviske hjem, og med lidt kreativitet kan du selv skabe virkelig interessante detaljer. Det er også et holdbart og stabilt materiale, der tit er nødvendigt, når der skal støbes fundament til større arealer og byggeprojekter. Hos Byggmax kan du også finde støberør og stolpeholdere samt armeringsjern i forskellige størrelser, så dine store byggeprojekter også bliver helt stabile. Med det rigtige træ kan du konstruere en terrasse til sommerens grillaftener eller hvorfor ikke have din egen lille tømrerforretning? Forén det nyttige med det fornøjelige næste gang, du kaster dig ud i et gør-det-selv-projekt.

filter-white Filtre

46 Resultater

Sorter efter
Skalflex
115  kr.
Skalflex
119  kr.
Skalflex
54 95  kr.
Skalflex
94 95  kr.
Skalflex
49 95  kr.
Aalborg Portland
71 95  kr.
Aalborg Portland
54 95  kr.
Skalflex
129  kr.
-
149  kr.
Skalflex
329  kr.
Skalflex
54 95  kr.
Skalflex
84 95  kr.
Skalflex
64 95  kr.
Skalflex
69 95  kr.
Skalflex
38 95  kr.
Skalflex
249  kr.
Skalflex
649  kr.
Skalflex
389  kr.
Skalflex
419  kr.
Skalflex
159  kr.