Automatisk kunstvanding

Alle drømmer vel om den perfekte have? Desværre passer den ikke sig selv, og det tager både tid og energi at rydde ukrudt og vande haven. Med Byggmax' smarte løsninger til automatisk vanding sparer du både tid og energi og kan plante nye blomster og planter, og drømmen om den perfekte have føles lidt tættere på. Med vores automatiske løsning kan du også tage familien med på en længere ferie uden at føle stress over haven eller skulle jagte naboen for at bede dem om at vande, men vores løsning tager sig af det automatisk, og du kan nyde ferien og komme hjem til en frodig have.

Hvilket automatisk vandingssystem er bedst egnet?

Når du er kommet så langt, at du har besluttet at erhverve et automatisk vandingssystem, er du kommet langt. Nu er der kun tilbage at gennemgå dine behov og hvilken slags automatisk vanding du har brug for til dine blomster og beplantninger. I et drivhus er det optimalt med drivhusvanding, og det får du gennem automatiske vandingssystemer, og de sparer tid, og med smarte produkter som timere, minisprinklere, dropsystemer eller andre vandingsprodukter bliver hverdagen nemmere.

Hvordan installeres et automatisk vandingssystem?

Der findes mange forskellige typer automatiske vandingssystemer, og de er forskellige afhængigt af det mærke, du vælger, men dybest set handler det om den samme installation. For at installere et automatisk vandingssystem skal du have adgang til vand. Til automatisk udendørs vanding kræves det, at du har et vandudkast, som du tilslutter en vandingskontrol for at kunne bestemme, hvilke tidspunkter det skal vandes. Til den tilslutter du fugtslange, fødeslange, mikroslange eller anden type slange, som du har til hensigt at automatisere i din have. Hvis du af en eller anden grund vil vande uden for timerens tider, er der normalt en knap til øjeblikkelig vanding, og du kan også tilslutte vandsprinkleren til vandingskontrol.

Billige automatiske vandingssystemer hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik, eller gå online for at se hele vores sortiment af automatiske vandingssystemer. Du kan også læse mere og få tips og inspiration til, hvordan du finder den bedste løsning til at vande din have.

filter-white Filtre

9 Resultater

Sorter efter
Trolla
Vanding 1-180 minutter, kræver 2 x AA-batterier
239  kr.
Trolla
Grøn, højde: 92 cm
89  kr.
Gardena
Flex
328 95  kr.
Trolla
Vanding 1-240 minutter, kræver 2 x AA-batterier
495  kr.
Hozelock
Mekanisk, Op til 120 minutter
185 26  kr.
Hozelock
2 år
364 74  kr.
Hozelock
Sensor
332 69  kr.
Hozelock
Sensor
390 38  kr.
Hozelock
Programmerbar
512 18  kr.