Trykimprægneret træ

Trykimprægneret træ er uundværligt til udendørsprojektet, da det ikke beskadiges af vejr og vind. Hos os finder du blandt andet trykimprægnerede terrassebrædder og imprægnerede lægter med forskellige mål.

Til en holdbar konstruktion udendørs

Trykimprægneret træ kan med fordel bruges til konstruktion udendørs. Træet må dog ikke bruges indendørs. Denne type træ er modstandsdygtigt over for vejr og vind, da det er behandlet, så det modvirker råd. Du kan bruge trykimprægnerede terrassebrædder til den nye terrasse eller det nye udendørsområde. Dermed får du et gulv, hvor du kan sidde udenfor i mange år. Vi har også terrassebrædder, der er rillede, og som sikrer, at terrassen bliver både smuk og skridsikker.  Det giver stor tilfredsstillelse at bygge noget selv. Hos Byggmax har vi alt, hvad du skal bruge til at bygge en rigtig flot terrasse. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål.

Lægter til holdbart byggeri

Vil du bygge en fritstående terrasse eller måske et skur? Så kan du bruge trykimprægneret træ til at give konstruktionen ekstra lang levetid. Vi har lægter med forskellige mål, der giver dig mulighed for at bygge stabilt og sikkert. Denne type lægte er også ideel som underkonstruktion til en fritstående terrasse. Hvis du bruger denne type træ, behøver du ikke bekymre dig om skader pga. fugt fra jorden. Når man bruger tid på at bygge, synes vi, at træets kvalitet er meget vigtig. Vi vil gerne have, at vores kunder får glæde af deres egne bygningsværker i lang tid.

Trykimprægneret træ fra Byggmax

Hos Byggmax kan du finde træ som passer til alle typer byggeprojekter. Trykimprægneret træ fås med mange forskellige mål, og vi har både virkelig gode lægter og terrassebrædder, der giver dig mulighed for at nyde din udendørskonstruktion i mange år.

filter-white Filtre

39 Resultater

Sorter efter
16 95  kr. /m
20 95  kr. /m
21 75  kr. /m
36 75  kr. /m
14 95  kr. /m
99 95  kr. /m
44 95  kr. /m
5 75  kr. /m
Fyr
14 95  kr. /m
19 95  kr. /m
Fyr
9 95  kr. /m
Fyr
17 75  kr. /m
Fyr
22 95  kr. /m
Fyr
27 75  kr. /m
Fyr
42 95  kr. /m
19 95  kr. /m
8 75  kr. /m