Ventilation

Hvis dit hus ikke har en god ventilationsløsning, er der stor risiko for, at du får problemer i fremtiden. Vi har, hvad du skal bruge, for at forebygge problemer med fugt og dårlig lugt i dit hus eller din lejlighed. At forbedre ventilationen er ofte et velegnet projekt for gør-det-selv-folk.

Pas godt på dit hus

Uanset om du overvejer at bygge et Attefallshus eller om du har en ældre ejendom, er ventilation et meget vigtigt område. Ikke mindst i vores klima, hvor temperaturforskellen indebærer en risiko for kondens. Du skal kunne føre fugt og dårlig lugt fra f.eks. køkken og badeværelse væk og være sikker på, at alle dele af huset har tilstrækkelig luftgennemstrømning. Ellers risikerer du at få problemer med mug, puds, der falder af væggen, og et indelukket og iltfattigt indendørsmiljø. Hos os i Byggmax finder du slidstærke ventilationsrør og ventilationsgitre, der er nemme at installere, samt alt andet, du skal bruge, for selv at opdatere din ejendoms ventilation.

Få et bedre luftmiljø i dit hjem

Hvis du ikke har så meget erfaring med det her med hus, plejer vi at anbefale, at du søger hjælp hos en fagperson, hvis du har mistanke om, at du har for meget fugt i huset og utilstrækkelig ventilation. Selve arbejdet med at forbedre ventilationen i dit fritidshus og andre ejendomme kan du dog godt udføre selv. Elementerne er som regel enkle, og det handler om en investering i tid og materialer, som kan ende med at spare dig mange penge fremover. En god ventilator kan også medføre bedre luft at indånde og opholde sig i. Tænk særligt på ventilationen i saunaer og andre rum, der udsættes for meget fugt, og hvor der måske ikke er vinduer.

Gør noget ved ventilationen

Varme, afløb, vand og ventilationssystem hører til de grundlæggende funktioner i huset, som bare skal fungere. Ventilation til huse er et område, som mange glemmer, fordi de problemer, der kan opstå, kommer snigende, nogle gange ganske ubemærket. Måske er det først, når du begiver dig op på husets svært tilgængelige loft, eller når du inspicerer krybekælderen, at du opdager, at problemer med ventilationen har ført til fugtskader. Ofte er løsningen på problemet ret enkel. Med en luftaffugter fra Byggmax og mere effektiv ventilation skaber du både værdi og livskvalitet. Tænk også på rengøring af ventilationen – ventilationsrør og -gitre kan med tiden blive meget tilsmudsede. Vores ventilationsbeslag er lette at montere og hjælper dig med at modvirke tilsmudsning ved at beskytte huset mod blandt andet mus.

Hos Byggmax kan vi dette med ventilation

Vil du forbedre luftmiljøet i dit hjem ved hjælp af en billig løsning, som du selv kan installere? Vi hos Byggmax har alt inden for ventilation, og vi hjælper dig gerne med at afhjælpe og forebygge problemer med fugt og dårlig luft.

Filtre

223 Resultater

Sorter efter
Greenworks
254 mm, 24V
709  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 110 05  kr
Flexit
756 15  kr
Phønix
49  kr
Flexit
380 74  kr
Fås i flere længder.
Fra 29 95  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 39 76  kr
Flexit
3 869 50  kr
Airmove
579  kr
Bosch Power Tools
869  kr
199  kr
Flexit
Fås i flere varianter.
Fra 118 04  kr
Flexit
76 33  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 88 04  kr
Flexit
102 95  kr
Flexit
2 014 63  kr
Flexit
Fås i flere størrelser.
Fra 224 54  kr
129  kr
Flexit
Fås i flere varianter.
Fra 103 84  kr
Flexit
277 79  kr
Flexit
2 165 50  kr
Flexit
1 246 94  kr
Flexit
123 36  kr