Have og udendørs

Realisér dine drømme og gør din have til en oplevelse for hele familien, hvor I kan være sammen, spise, grille og have det sjovt. At planlægge og designe din have er både spændende og underholdende! Byggmax har et stort udvalg, der passer til alle interesser og stilarter. Du kan finde den rette følelse ved at fixe og ændre til en god pris. Med vores udendørsbelysning kan du skabe et helt nyt udseende om aftenen og opleve din have selv når solen er gået ned. Du kan også gøre en stor forskel ved at lægge fliser eller dekorativ sten i haven. Med fliser kan du skabe et hyggeligt område til grill- og spisepladsen, brug haveafskærmninger for at skabe læ og gøre det mere privat.

Vedligeholdelse skal være sjovt og nemt

Udover gode redskaber kræves der sommetider maskiner for at kunne udføre et virkelig godt stykke arbejde. Alt bliver meget sjovere, når man gør det selv; resultatet bliver ofte bedre, mere omhyggeligt, og det bliver også billigere. Hos os finder du alt, hvad der er nødvendigt for at vedligeholde din have. Til større haveredskaber har vi blandt andet robotplæneklippere og plæneklippere til højt græs, vandslangevogne til nem og praktisk håndtering af vandslanger og meget mere. Inviter naboerne til en grillfest og vis dine nye konstruktioner frem.

Køb haveprodukter hos Byggmax

Velkommen til at tjekke vores sortiment af haveprodukter, som du kan købe bekvemt fra Byggmax. Besøg din nærmeste Byggmax-butik eller kig her online for at se, hvilke produkter til udemiljøet vi kan tilbyde.

Vores bestsellers

Øvrige havekategorier

Populære mærker