Badeværelsesmøbler og badeværelsesskabe

Badeværelsesmøbler skal både være praktiske, behagelige at bruge og passe til din personlige smag samt boligindretningen i øvrigt. Her kan du finde badeværelsesskabe til såvel små som store badeværelser i forskellige stilarter. Underskabe til håndvasken, spejle og løsninger med alt inklusive er noget, du kan finde i denne kategori.

Lette at montere

En praktisk løsning til badeværelset er et spejlskab. Vælg et med god plads indeni til alt det, du bruger på badeværelset, inklusive et skjult stik til for eksempel din eltandbørste. Så får du både et spejl og praktisk opbevaringsplads. Med spejle på både sider og døre samt hylder indeni er dette yderste praktiske møbel til mindre badeværelser. Det er nemt selv at montere et skab af denne type. Ophængningsbeslagene er i reglen justerbare og kan nemt fintilpasses, når skabet monteres. Ved at følge instruktionerne, som følger med, og det værktøj, du alligevel har derhjemme eller finder hos os, kan du få spejlskabet op at stå på ingen tid.

Praktisk opbevaring og udluftning

Et underskab til håndvasken er også en god løsning for praktisk opbevaring. Med et stabilt underskab til at understøtte håndvaske kan du gemme forskellige ting af vejen. Hos Byggmax kan du finde forskellige sæt med badeværelsesmøbler, hvor du nemt kan vælge mellem mange forskellige håndvaske. Derefter kan du kombinere det med et spejl og et højt skab, der giver ekstra opbevaringsplads. Vælg en finish, som du vil have den, og et badeværelsessæt, der passer til størrelsen på dit badeværelse. Når du installerer badeværelsesmøblerne, er det vigtigt at overveje udluftningen. God udluftning, som leder fugten ud, er et must, hvis interiør, vægge og gulv skal holde sig i god stand. Du kan finde forskellige udluftningsløsninger hos Byggmax og få rådgivning om, hvordan du installerer dem.

Badeværelsesmøbler til alle slags badeværelser hos Byggmax

Når du køber badeværelsesmøbler og badeværelsesskabe hos Byggmax, får du altid en god kvalitet til en fornuftig pris. Du får også anvisninger til, hvordan du monterer både møbler og udluftning.

Filtre

20 Resultater

Sorter efter
Habo
489  kr
119  kr
Kleine Wolke
1 290  kr
Kleine Wolke
1 310  kr
Kleine Wolke
785  kr
Høg
Fås i flere størrelser
Fra 260  kr
Hafsen
Fås i flere farver.
Fra 2 899  kr
Hafsen
Fås i flere farver.
Fra 2 099  kr
Hafsen
725  kr
Hafsen
725  kr
Hafsen
Fås i flere farver.
Fra 1 809  kr
Hafsen
725  kr
Hafsen
1 809  kr
Hafsen
1 489  kr
Hafsen
2 389  kr
Hafsen
1 449  kr
995  kr
Cersanit
195  kr
Beslagsboden
218 96  kr