Træ

Det spiller ingen rolle, om du skal ombygge den hældende terrasse, eller om du vil bygge et nyt hundehus. Hos os kan du få det rigtige træ til dit byggeprojekt. Hvis du er i tvivl om, hvilken type træ der egner sig bedst, så spørg os endelig. Vi er eksperter!

Byggmax har alt, hvad du behøver til dine byggeprojekter

Har du besluttet dig for endelig at gå i gang med dit byggeprojekt? Perfekt! Hos Byggmax har vi alt, hvad du har brug for. Hos os finder du det rigtige værktøj til dit projekt. Vi har alt fra simpelt sandpapir til klargøring af det nye fuglehus til cement og beton til støbning. Hos os finder du træ, søm og skruer til alle tænkelige behov og flere varianter af brædder og planker i forskellige størrelser. Vi har det træ, du skal bruge. Lige meget om du skal bygge et nyt hegn eller et legehus til børnene. Vi har det, du har brug for.

Byggmax har det rigtige træ til dit byggeprojekt

Det første du skal beslutte dig for er, hvordan slutresultatet skal se ud. Skab et indre billede af, hvad du vil opnå. Dernæst kommer de praktiske detaljer. Noget der kan være værd at starte med, er at beslutte, hvilken slags træ der skal bruges. Vi har træ til alle behov. Hvis du vil gøre indretningen derhjemme mere stilfuld, har du måske brug for flot paneltræ. En anden gang behøver du måske trykimprægneret træ til et hegn eller imprægneret træ til terrassen. Uanset hvad du har fundet på i dit hjemmeværksted, har vi det, du har brug for. Hvis du er i tvivl om, hvilken type træ du skal bruge, så spørg os endelig. Vi er eksperter i alt inden for byggeri.

Byggmax har det rigtige træ til dit renoveringsprojekt

Byggmax er lavet af og for gør-det-selv-folket. "Du kan selv," er vores motto. Og kan du ikke helt selv, kan vi hjælpe dig med at opfylde drømmen om at ombygge dit hus, hegn eller din terrasse. Vores træ er en billig indledende investering i dit nye renoveringsprojekt.

filter-white Filtre

570 Resultater

Sorter efter
99 95  kr. /m2
10x2400x154mm, Hvit, 8-P
89 95  kr. /m2
64 95  kr.
NTR/A, fyr
189  kr.
249  kr.
119  kr.
69 95  kr.
139  kr.
189  kr.
69 95  kr.
79 95  kr.
109  kr.
119  kr.
Fås i flere størrelser.
Fra 179  kr.
59 95  kr.