Isolering

Hos os i Byggmax finder du isolering til en god pris. Hvis du skal renovere eller vintersikre en bolig, finder du det, du skal bruge, her. Vi har viden, erfaring og det rette udstyr. Du har drømmen og planen. Sammen gør vi drømmen til virkelighed.

Sæt dit anneks i stand

Når du skal sætte gæstehytten eller annekset i stand, så du også kan opholde dig der om vinteren, hvad har du så brug for? Jo, du kan altid få en hyggefølelse ved at sætte indendørspaneler op på væggene. Disse har vi i både træfarvet og en slidstærk hvid variant. Dog varmer paneler jo ikke så godt, når det bliver koldt, så du har brug for en form for isoleringsmateriale bag dem. Vi har et bredt udvalg, så også her har du mange valgmuligheder. Du kan vælge at sætte fleksible plader af isolering (med tykkelse fra 45 mm op til 195 mm) op. Ellers har vi også flere varianter af ruller med isolering. Alle disse forskellige isoleringer er fremstillet af mineraluld af høj kvalitet.

Hold kulden uden med skøn isolering

Det er ikke sjovt at fryse! Men det sker let, når vores nordiske vintre trænger sig på med blæst og kulde. Et godt grundlag for varme er, at gulvet er varmt. Så at lægge isolerende celleplast under gulvet er en god start. Vi har meget celleplast at vælge imellem i forskellige tykkelser. Spørg gerne vores kyndige personale, hvilken der passer til netop dig. Træk fra væggene kan også være en varmetyv. Så når du skal isolere væggene, er det at foretrække at sætte dit byggeplast, før du giver dig i kast med at sætte isolering op. Byggeplasten hjælper med at holde både fugt og træk ude, hvilket gør det lettere at holde varmen inde og skimmelsvampen væk.

Isolering af dit hus – Byggmax vejleder

Uanset om det drejer sig om et hus med eksisterende isolering eller et nybyggeri, er det en god idé at sørge for, at tagbjælkelaget bliver godt isoleret. Byggmax omfattende vejledning til at isolere tagbjælkelag hjælper dig på vej. Har du brug for at isolere din ydervæg? Selvom det kan føles som et stort arbejde, er det ikke så svært. Der er lidt, man skal tænke over, med hvis du følger vores vejledning til at isolere ydervæg, bliver huset godt isoleret. Vi har også trin-for-trin-vejledninger til, hvordan du monterer syld og isolerer kældergulv. Med vores vejledninger glemmer du ikke noget, der er vigtigt for at få en god isolering i dit hus.

Byggmax hjælper dig med at opnå dine byggedrømme billigere

Byggmax kan hjælpe dig med viden og kvalitative redskaber til en fornuftig pris, når du selv vil renovere. Her finder du blandt andet billig isolering, som er et af de vigtigste elementer til at holde huset varmt. Du finder også et muntert team, som støtter dig gennem byggeprocessen.

filter-white Filtre

20 Resultater

Sorter efter
249  kr.
Etab
63 95  kr.
Ursa
69 95  kr.
Ursa
Fås i flere størrelser
Fra 14 50  kr. /m2
0,2mm, 2,7x25m
419  kr.
199  kr.
BEWi
Fås i flere størrelser.
Fra 32 25  kr.
BEWi
Fås i flere størrelser.
78 95  kr.
Phønix
288  kr.
229  kr.
74 50  kr.
BEWi
Fås i flere størrelser.
Fra 10 45  kr.
Paroc
69 94  kr. /m2
Paroc
15 kg sække
179  kr.
Paroc
39 95  kr. /m2
Paroc
62 75  kr. /m2
Paroc
24 95  kr. /m2
Paroc
46 95  kr. /m2
Paroc
345  kr.