Stolpebelysning

Køb postbelysning hos Byggmax, og gør haven både hyggeligere og mere luksuriøs med smuk udendørsbelysning. Hos os finder du pullerter og belysningsstænger med forskellige lys, højder og designs. Både belysningsspoler og pullerter er fremragende til belysning af stier, garageindkørsler og haver. Vælg mellem en række modeller fra stolpelamper med et rustikt gammeldags udtryk til moderne, stilfulde pullerter. Uanset om du belyser garageindkørslen, haven eller vejen til huset, finder du postbelysning, der passer til dine behov hos Byggmax. Vælg mellem over 100 lamper i forskellige modeller og farver i vores brede online-udvalg.


Postbelysning i LED

Hos Byggmax får du også LED-postbelysning. Det er et godt valg, da den er energieffektiv og har en længere levetid. Det gør LED-lys mere miljøvenligt end alle andre typer lys. Du behøver ikke at udskifte pærerne ofte på grund af deres lange levetid. Fordelene er mange, når du vælger LED-pærer. Vi har også LED-pærer til bl.a. facader samt til spots og lyskæder, så du kan udskifte alle dine lys til mere miljøvenlige alternativer med længere levetid.

Det skal du huske, når du skal vælge belysningsposter

En smuk havebelysning er kendetegnet ved kontrasten mellem lys og mørke.
Prøv dig frem. Det anbefales at teste lyset med en lommelygte forskellige steder i haven for at se, hvor belysningen skal placeres. Sørg for at teste fra forskellige vinkler, så lysene ikke blænder og er for lyse.
Den perfekte postbelysning kombinerer funktion og design.


Køb billig postbelysning hos Byggmax

Hos Byggmax kan du altid finde et stort udvalg af overkommelig postbelysning i flere forskellige design. Kom ind i din nærmeste Byggmax-butik eller gå til Byggmax.dk for at tjekke vores komplette udvalg af postbelysning.

filter-white Filtre

73 Resultater

Sorter efter
Malmbergs
399  kr.
Eglo
Sort
759  kr.
Eglo
Sort
999  kr.
Eglo
Sort
1 429  kr.
Philips
antracit, Formstøbt aluminium
809  kr.
Konstsmide
26 cm, 30x0,6W
1 992 67  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 459 33  kr.
Konstsmide
4 079 33  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 2 192 67  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 1 126  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 1 599 33  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 2 072 67  kr.
Konstsmide
Fås i flere farver
Fra 2 419 33  kr.
Konstsmide
11 cm, 8W
1 832 67  kr.