Byggmax 30 år | ByggmaxByggmax 30 år | Byggmax

30 ÅR MED LAVE PRISER

I 1993 åbnede Byggmax sin første butik i Sverige, dengang under navnet Gunnars Byggnetto. Visionen var at tilbyde gængse byggematerialer af høj kvalitet til lave priser med en praktisk drive-in, som gjorde det nemt at handle. Som den første gør-det-selv butik i landet lovede vi endda garanti for den laveste pris. I dag har Bygmaxx over 200 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Meget er sket på tredive år, men vores vision er præcis den samme. Vi prioriterer fortsat byggematerialer af høj kvalitet til den laveste pris – og naturligvis prisgaranti på alle vores produkter.

Endelig er Byggmax kommet til Danmark

Siden 1993 da Byggmax startede, har vi nu åbnet 200 butikker i Sverige, Norge og Finland og driver også en populær e-handel online. Dette gør os til en af nordens førende detailkæder i Byg og Gør-det-selv produkter.Nu kan du desuden handle vores varer online i Danmark!

Et bredt sortiment som vokser

Hos Byggmax finder du i dag udvalgte onlineprodukter til hjemmet og haven - men vi udvider løbende vores sortiment, så hold dig opdateret! Vores mål er at tilbyde dig gode byggematerialer til alle boligprojekter i hjemmet, til virkelig lave priser. Her vil du opleve alle fordelene ved Byggmax - som f.eks. vores superfleksible drive-in. I vores butikker kan du køre helt frem til lagerhylden og nemt lægge byggematerialerne direkte ind i bilen. Smart ikke?

Kvalitet til lave priser

Hos Byggmax får alle samme lave priser, uanset om du er gør-det-selv  eller professionel. Vi ønsker at alle skal have råd og mulighed for at realisere deres byggedrømme. Derfor holder vi priserne nede, så du kan ordne mere derhjemme.

Hvordan kan vi have så lave priser?

  • Vores butikker er baseret på selvbetjening, hvor vi lader dig som kunde selv hente varen. På denne måde kan vi have færre medarbejdere og holde butiksomkostningerne nede. Alle vores butikker har en enkel drive-in, hvor du let kan køre ind og lægge byggematerialer direkte fra hylden ind i bilen. Enkelt og praktiskt!
  • Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment i vores butikker og supplerer med et bredere sortiment online. På denne måde kan vi spare penge på dyre lageromkostninger.
  • Desuden køber vi store mængder direkte fra fabrikken, så du ikke behøver at betale for det dyre mellemled.