Endelig er Byggmax kommet til Danmark

Siden 1993 da Byggmax startede, har vi nu åbnet 180 butikker i Sverige, Norge og Finland og driver også en populær e-handel online. Dette gør os til en af nordens førende detailkæder i Byg og Gør-det-selv produkter. Nu kan du desuden i Danmark handle vores varer online!

Et bredt sortiment som vokser - snart også i en butik

Hos Byggmax finder du i dag udvalgte onlineprodukter til hjemmet og haven - men vi udvider løbende vores sortiment, så hold dig opdateret! Vores mål er at tilbyde dig gode byggematerialer til alle boligprojekter i hjemmet, til virkelig lave priser. Her vil du opleve alle fordelene ved Byggmax - som f.eks. Vores superfleksible drive-in. I vores butikker kan du køre helt frem til lagerhylden og nemt lægge byggematerialerne direkte ind i bilen. Smart ikke?

Kvalitet til lave priser

Hos Byggmax får alle samme lave priser, uanset om du er hjemmefixer eller professionel. Vi ønsker at alle skal have råd og mulighed for at realisere deres bygningsdrømme. Derfor holder vi priserne nede, så du kan fixe mere der hjemme.

Hvordan kan vi have så lave priser?

  • Vores butikker er baseret på selvbetjening, hvor vi lader dig som kunde selv hente varen. På denne måde, har vi have færre medarbejdere og kan holde butiksomkostningerne nede. Alle vores butikker har en smidig drive-in, hvor du let kan køre ind og lægge byggematerialer direkte fra lagerhylden ind i bilen. Smidigt og praktiskt!
  • Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment i vores butikker og supplerer med et bredere sortiment online. På denne måde kan vi spare penge på dyre lageromkostninger.
  • Desuden køber vi store mængder direkte fra fabrikken, så du ikke behøver at betale for det dyre mellemled.