Trapper

En trappe gør meget for et hjem. Den er ikke kun funktionel, men giver også et meget stilfuldt designindtryk. Find den rigtige trappe og gelænder til terrassen hos os.

 

Vælg blandt forskellige trapper

I denne kategori finder du trapper, der er velegnede, uanset om du skal bygge nyt, eller om du skal renovere en gammel trappe. En moderne vindeltrappe sparer både plads i dit hjem og giver et moderne og stilrent indtryk. Du vælger, hvilken størrelse du vil have, og også farven på stålkonstruktioner og trætrin. Vælg en trappe, der har et fleksibelt modulært design, som giver dig mulighed for at montere den nøjagtigt, som du vil. Med sving, lige og endda i et hjørne fungerer godt. Den fleksible Dixi Plus-trappe er for eksempel en meget nem trappe at samle, og du finder naturligvis vejledning i, hvordan du kommer videre her hos Byggmax.

 

Et stort sortiment

Du finder også andre trapper i vores store sortiment. En vindeltrappe, udelukkende i stål, PVC og laminat er et moderne og fornuftigt valg. Denne trappe kan også monteres på forskellige måder. Lige, L- eller U-form, vælg den form, der passer i dit hjem. Du finder også lige varianter, lofttrapper og andre modeller, der er højdefleksible ved monteringen. Husk, at mellemrummene mellem trinene ikke må overstige 10 cm. I så fald bør du installere beskyttelse, især hvis børn og ældre bruger trappen. Det er ikke svært at montere en trappe med hjælp fra os.
 

Trap stilen op med trapper og gelændere fra Byggmax

Du finder prisvenlige trapper, der passer ind i ethvert hjem, hos Byggmax. Velvalgt udvalg og komplette vejledninger for nem montering.

Læs mere
Filtre

340 Resultater

Sorter efter
Habo
Hvid
59 95  kr
Dolle
3 007 20  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 26 741 55  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 22 124 55  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 23 806 05  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 26 988 55  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 19 616 55  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 23 207 55  kr
Dolle
Fås i flere varianter.
Fra 23 806 05  kr