Ledning og kabel

I denne kategori finder du flexrør, kabeltromler, ledninger og meget mere. Uanset hvilken form for elektrisk installation, du har brug for, kan vi hjælpe med kvalitetsprodukter og gode råd.

Træk strøm

Skal du trække strøm? Husk, at du ikke selv må trække strøm, hvis du ikke er elektriker, men du kan med fordel selv klare gravearbejdet og klargøringen. Her finder du EKK- og EKLK-elkabler i forskellige længder. Skal kablet graves ned i jorden? Så skal du vælge et, der har beskyttelse mod mekanisk påvirkning i jorden. Det kan være en god ide at vælge et kraftigere kabel, selvom du kun ønsker en lille effekt nu. Dermed bliver det muligt at opdatere senere uden at skulle grave igen. Er du på udkig efter ledninger? Vi har PVC-isolerede flertrådede kobberledere. De fås med forskellige mål og er velegnede til placering i installationsrør (VP-rør) eller flexrør.

Gør klar til installation

Hvis du gør klar til installationen, før elektrikeren kommer, kan du slippe billigere. Gør gravearbejdet, og læg eventuelle rør selv, køb de materialer og det udstyr, du skal bruge, og lad derefter elektrikeren trække kablerne. Sommetider kan du også selv montere stikkontakterne, men det er en god ide først at spørge elektrikeren, hvor de bør sidde, for at få det bedste resultat. Ved ledninger og kabler, der skal graves ned i jorden, skal du grave tilstrækkeligt dybt for at sikre korrekt isolering fra jorden. Det er bedst at rådføre sig med en autoriseret elektriker for at få at vide, hvad der kræves. Med god forberedelse bliver du færdig på ingen tid!

Find det, du skal bruge inden for ledninger og kabler, hos Byggmax

Er tiden inde til at trække strøm? Her finder du alt, hvad du skal bruge til din nye installation. Elkabler og ledninger samt andre produkter til elinstallation. Alt sammen til en god pris.

filter-white Filtre

4 Resultater

Sorter efter
329  kr.
Fås i flere farver
Fra 599  kr.
Malmbergs, 2m, 12V
39 95  kr.