Indvendige døre

Hos Byggmax fås indvendige døre i forskellige modeller og designs. Alt fra traditionelle spejldøre, der passer ind i de fleste hjem til indvendige døre med et mere moderne udtryk og funktioner.

Indvendige døre til forskellige hjem

Indvendige døre er vigtige indretningsdetaljer, der skal passe til din stil. Nogle gange kan man renovere en dør bare ved at udskifte håndtaget og måske male den om, men ofte er det bedre og endnu billigere at købe en ny dør. Vi har både færdigmalede døre og modeller i ubehandlet træ, som du selv kan overfladebehandle, så du opnår det resultat, du ønsker, eller give den et personligt præg. En solid fyrretræsdør er nordisk indretning, når den er bedst, men vi har også modeller af glas, der lader lyset flyde frit mellem værelserne. Monteringen af de tungere modeller kan kræve to personer.

Gode døre skaber bedre rammer i hjemmet

Ligesom et tykt væg til væg-tæppe kan robuste indendørs døre dæmpe støjen, men de kan også skabe forskellige miljøer i hjemmet. Indvendige døre af god kvalitet betyder også ekstra brandsikring og er en detalje i hjemmet, som de fleste lægger mærke til. Hvis dine gamle døre knirker, vil du opleve en stor forbedring, når du skifter til mere moderne varianter. Nye døre kan være meget dyre, men hos Byggmax finder du prisvenlige kvalitetsdøre, som du desuden kan samle selv. Vi har også dørkarme og dørtærskler samt alt det værktøj, du har brug for til dit projekt. Vores populære instruktionsvideoer er gode til alle, der aldrig har installeret en dør før.

Overkommelige indvendige døre hos Byggmax

Hos Byggmax kan du altid finde mange indvendige døre i flere forskellige stilarter og designs til overkommelige priser. Udskiftning af døre er hverken dyrt eller vanskeligt.

filter-white Filtre

9 Resultater

Sorter efter
Fås i flere bredder.
Fra 519  kr.
Fås i flere bredder.
Fra 309  kr.
1 389  kr.
1 499  kr.
Habo
Fås i flere modeller
Fra 3 566 14  kr.
Habo
Fås i flere modeller
Fra 2 883 26  kr.
Habo
Fås i flere modeller
Fra 3 414 39  kr.
Habo
Fås i flere modeller
Fra 3 262 65  kr.
Habo
Fås i flere modeller
Fra 2 883 26  kr.