Saunadør

Hos os kan du finde forskellige typer saunadøre i træ og i glas og i forskellige udformninger som for eksempel bronzefarvet eller røgfarvet glas. Vælg det, der passer dig bedst.

Flotte og velfungerende døre

Byggmax kan tilbyde alt det, du har brug for for at kunne renovere og style dit hjem. En sauna er en økonomisk overskuelig tilføjelse til dit hjem. Et sted, hvor du kan slappe af og samle kræfter. Du kan lave din sauna i forskellige størrelser og stilarter. For i ekstra grad at kunne sætte dit eget præg på projektet kan du vælge mellem forskellige saunadøre i forskellige mål - for eksempel 7x20 eller 6x19. Byggmax kan tilbyde saunadøre i høj kvalitet og god holdbarhed, og som samtidigt er nemme at montere. Dørene fås i mange forskellige udførelser. Her kan du finde glasdøre, der passer til lige netop din sauna og dit hjem.

Pas godt på din sauna

Ligesom som alle andre dele af dit hjem, skal også saunaen holdes vedlige. Vores saunadøre fås i både bronzefarvet, røgfarvet glas og grantræ. Hvis du er i tvivl om, hvilken dør der er noget for dig, kan du finde oplysninger om dem hos os, eller endnu bedre så kan du tale med en af medarbejderne i vores butikker, der altid er parat til at hjælpe dig med at afklare de overvejelser, du måtte have om projektet. At renovere eller bygge selv behøver ikke være nær så svært, som det lyder. Med den rigtige hjælp, materialer og værktøj kan du selv frembringe dit helt eget drømmehus.

filter-white Filtre

8 Resultater

Sorter efter
SaunaSweden
1 309  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 1 339  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 2 479  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 2 059  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 1 259  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 1 499  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 1 419  kr.
Thermory
Fås i flere varianter
Fra 1 359  kr.