Afslutningsprofil fliser

Forstærk de ydre kanter og hjørner af flisebeklædte vægge med fliselister af høj kvalitet og til en god pris. Køb dine fliselister hurtigt, nemt og billigt online eller i din nærmeste Byggmax.

Hvad er en fliseliste?

En fliseliste bruges til at forstærke og kante yderhjørnerne på flisebeklædte vægge. Hvis du ikke bruger en rigtig dygtig flisesætter, der skærer perfekte vinkler på dine fliser, er det nemmeste at sætte fliselister på hjørner og/eller kanter. Som selvbygger kan du selv sætte fliselister på hjørnerne.

Fliselister i forskellige dimensioner, farver og materialer

Ligesom materialer, dimensioner og farver er forskellige på forskellige modeller af fliser, findes der lister i forskellige designs, der matcher de fliser, du har valgt. Mest almindeligt, når det gælder valg af farve og materiale, er selvfølgelig fliselister i sort eller hvidt. En anden populær variant er fliselister i messing, der skaber glans og får materialet til at fremstå endnu smukkere. Til dem, der foretrækker et blødere udseende, findes der fliselister i træ i forskellige farver.

Køb fliselister billigt hos Byggmax

Hvis du leder efter fliselister til badeværelser, finder du dem hos Byggmax online eller i en butik nær dig. Hos Byggmax finder du også et stort udvalg af fliser til dit projekt.

filter-white Filtre

3 Resultater

Sorter efter
49 95  kr.
Mat sølv, aluminium
99 95  kr.