Stakit og afskærmning

Hegn og skærme giver din have en smuk indramning. Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge, til opsætning af et hegn og stakit.

Afskærm haven med et pænt hegn

Haven får en smuk indramning ved hjælp af et hegn eller. Hos Byggmax finder du også forskellige typer hegn og skærme, der kan bruges til at skabe "rum" i både større og små haver. I vores brede sortiment kan du vælge mellem traditionelle stål- og træhegn samt skærme i forskellige udførelser, der beskytter udeområdet mod indsyn og vind. Vi har også et lidt enklere trådhegn, der både kan bruges til indramning af haven og til bygning af for eksempel en hundegård. Denne type løsning kan også sættes op på steder med lidt mere kuperet terræn, fordi den har bølgede og vandrette tråde.

Færdige hegn, der holder længe

Som sædvanlig sælger vi kun produkter af høj kvalitet hos Byggmax. Vores hegnsløsninger og hegnsbrædder af trykimprægneret træ er modstandsdygtige over for vejr og vind og vil stå smukt i mange år. Vi har også hegnsstolper og hegnssektioner, der er formalede, så du ikke behøver bruge din dyrebare tid på at male. Når du har valgt, hvor du vil placere dit hegn, er det en god ide at jævne jorden så meget som muligt. For at sikre, at hegnet kommer til at fremstå lige foroven, kan man binde en snor mellem endestolperne. Har du spørgsmål om opsætning og hegnstype, hjælper vi dig gerne.

Hegn og skærme til alle haver hos Byggmax

Her finder du produkter fra blandt andet Hortus, Haderup Garden System og Räckeskungen. Hos Byggmax er der hegn og skærme, der passer til enhver have. Vi har altid produkter af høj kvalitet til rigtig gode priser.

filter-white Filtre

414 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser
Fra 10 95  kr.
Plus
Fås i flere størrelser.
Fra 29 95  kr.
15 95  kr.
Plus
99 95  kr.
Plus
Fås i flere størrelser.
Fra 549  kr.
399  kr.