Opbevaring

Hos os i Byggmax finder du smart opbevaring og indretning til din garderobe til en god pris. Hver ting på sin plads er et gammelt udtryk, som stadig holder. Ja, måske passer det endda endnu bedre i dag, hvor vi typisk har flere ting i vores liv at holde styr på. Hos Byggmax finder du gode løsninger til at få styr på dine ting.

Opbevaring af alt fra søm til rengøringsudstyr

Byggmax har det meste inden for opbevaring og garderobeindretning. Vi har en smart opbevaringskasse med låg og rum, så du kan holde godt styr på søm og skruer til dit næste byggeprojekt. Hvis du ikke ved, hvor du skal stille støvsugeren, har vi gode garderobeløsninger, så du kan have alt dit rengøringsudstyr ude af syne. At placere sin opbevaring højt oppe på væggen er en løsning, som mange glemmer, men som er meget praktisk. Vægfladen under loftet er en god opbevaringsplads, som kan rumme meget. Hos Byggmax har vi både forskellige hylder og konsoller, så du kan lave en konsolhylde i præcis din stil.

Udnyt pladsen under skråvæggen

Den plads, der dannes under en skråvæg, er ofte svær at møblere, men egner sig faktisk rigtig godt til opbevaring. Hos os kan du finde garderobeløsninger, så du kan omdanne din uudnyttede plads til et praktisk sted at opbevare dit tøj og andet. Vi har både skydedøre, garderober og garderobeindretning i forskellige flotte designs. Du kan vælge mellem materialer som imiteret træ, glas eller melamin. Vi kan med andre ord love, at vi har noget, der passer til din stil og indretning. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og lav indretning til din garderobe allerede i dag. Så behøver du aldrig mere at tænke på, hvordan du skal indrette dette rum.

Lav opbevaring på forskellige spændende måder

Opbevaring kan faktisk være rigtig sjovt, måske allermest når du laver den selv. Der findes en række forskellige projekter, som du selv kan lave, for at få styr på dine ting på en pæn og praktisk måde. Ved hjælp af materialer fra Byggmax kan du bygge en smart opbevaringskasse under sengen. Vi har både hjul og træ, der passer til dette formål. Eller lav et flot garderobestativ, som kan hænge fremme med dit fineste tøj! Du kan bruge forskellige rør eller rundstokke til dette projekt. Husk også, at mange produkter kan anvendes til andet end det, de oprindeligt er tiltænkt. En papirkurv i træ kan blive en praktisk garderobekurv til for eksempel sjaler.

Find din opbevaringsløsning hos Byggmax

Hos Byggmax finder du billig opbevaring af god kvalitet til netop dine behov. Vi har garderobeindretning såsom opbevaringskasser, hylder, konsoller og meget mere. Desuden har vi godt træ, så du kan bygge din opbevaringsløsning helt selv. Find de rette ting til dit drømmeprojekt i vores sortiment.

filter-white Filtre

164 Resultater

Sorter efter
Millarco
Fås i flere størrelser
Fra 132 30  kr.
429  kr.
Millarco
41 93  kr.
349  kr.
Millarco
248  kr.
Millarco
66 43  kr.
Millarco
399  kr.
Plast Team
44 95  kr.
Millarco
Fås i flere modeller
Fra 66 43  kr.
Millarco
328 30  kr.
Plast Team
64 95  kr.
100-P
129  kr.
Millarco
272 30  kr.
Tellbe
59  kr.
Millarco
328 30  kr.
Millarco
167 30  kr.
Millarco
Fås i flere varianter
Fra 216 30  kr.
Millarco
Fås i flere størrelser
Fra 66 43  kr.
Millarco
Fås i flere farver
Fra 55 93  kr.
Millarco
Fås i flere farver
Fra 307 30  kr.
Plast Team
24 95  kr.
Millarco
38 43  kr.
Plast Team
37 95  kr.
Plast Team
49 95  kr.
Fås i flere størrelser.
Fra 79 95  kr.
Plast Team
64 95  kr.
17 95  kr.
Plast Team
7 95  kr.
Plast Team
9 95  kr.
Plast Team
11 95  kr.
Plast Team
17 95  kr.
Plast Team
49 95  kr.