Havepleje

I Byggmax brede sortiment finder du prisvenlige haveredskaber, uanset hvilken type havearbejde årstiden kræver. Kig forbi dit Byggmax-varehus, og lad os inspirere dig.

Havearbejde er lettere, end du tror

Havearbejde behøver ikke at være svært, tungt eller tidskrævende. Vælg udstyr og redskaber, der passer til dine behov, såsom en højbedsramme eller en blomsterstige, hvis du har svært ved at bøje dig. Beskyt beplantningen eller havejorden med en ukrudtsdug, hvis du vil slippe for at luge, og brug handsker og beskyttelsestøj, når du arbejder. Slå to fluer med ét smæk ved at kompostere dine madrester, og reducere energispild, samtidig med at du giver dine planter og grøntsager god jord at trives i. Knus æggeskaller, og drys dem rundt om dine roser for at få dem til at trives bedre, eller grav brugte teblade ned i salatbedet for at holde skadedyrene væk. I dit Byggmax-varehus finder du det, du skal bruge til at lette havearbejdet, uanset om du er nybegynder eller professionel.

Slap af med havearbejde

Man er heldig, hvis man har sin egen have med drivhus, men også dyrkning i krukker og urtepotter på terrassen eller i et højbed giver vidunderlige resultater. Hos Byggmax finder du alt lige fra plæneklippere og arbejdstøj til krukker, urtepotter, blomsterfrø, ukrudtsduge og kompostbeholdere. Dyrk dine egne grøntsager og krydderurter, komposter dine madrester, og beskyt miljøet. Nyd dine smukke blomster og tilfredsstillelsen ved at mad af egen avl. Havearbejde er afstressende, sjovt og givende med de rette redskaber og det rette tilbehør. Hos Byggmax finder du mange og prisvenlige produkter, der passer til netop dine behov, og vi kommer gerne med gode råd.

Havearbejde med velkendte mærker

Hos Byggmax finder du et bredt sortiment med produkter af flere forskellige mærker. Plant smukke blomster i blomsterkasser fra PLUS, udnyt og genbrug regnvandet med en regnvandstønde fra Greenline, eller køb billige poser med frø fra Hammenhögs og Nelson Garden. Her finder du også robotplæneklippere fra Robomow og produkter fra blandt andet Jabo, Vefi Garden, Biolan. Hos Byggmax finder du nemt og billigt det, du skal bruge for at få succes med dit havearbejde. Køb ind i vores varehus eller webshop, og se din drømmehave blive til virkelighed.

Filtre

68 Resultater

Sorter efter
Grouw
69 95  kr
Fiskars
205  kr
Fiskars
699  kr
Fiskars
689  kr
Fiskars
439  kr
Fiskars
589  kr
TJB
Fås i flere farver.
Fra 179  kr
Fiskars
Grå
349  kr
Fiskars
529  kr
Fiskars
Solid™ træ
189  kr
Fiskars
529  kr
Fiskars
419  kr
Millarco
55 93  kr
Fiskars
439  kr
Fiskars
859  kr
Fiskars
439  kr
Fiskars
839  kr
Fiskars
729  kr
Millarco
38 43  kr
Fiskars
779  kr
Metal/bambus
49 95  kr
Millarco
55 93  kr
Fiskars
689  kr