Sildebensparket

Sildebensparket, som også kaldes stavparket, er et trægulv med utroligt mange valgmuligheder. Sildebensparket er blevet en af vores mest elskede gulvtyper. På trods af at massive parketgulve fås i mange mønstre, er sildebensparket et naturligt valg for mange mennesker.

Et slidstærkt gulv, som holder længe

Sildebensparket fremstilles normalt i fire standardlængder, som kan fås i en række forskellige og varierede træsorteringer - normalt i eg. Sildebensparket er lagt med massive stave, der gør det muligt at slibe gulvet igen mange gange. Et vellagt gulv i sildebensparket kan faktisk holde i flere hundrede år, hvis det vedligeholdes ordentligt.

Sildebensparket har brug for et jævnt underlag

Underlaget til sildebensparket skal være helt jævnt. Sildebensparket kan lægges på et eksisterende plankegulv eller på et undergulv opbygget af for eksempel spånplader. Det kan også lægges direkte på beton. Det vigtigste er, at underlaget er forberedt, så det er helt jævnt.

I hvilke rum passer parket med sildebensmønster?

Sildebensparket i køkkener fungerer, hvis den udsættes for normal fodgængertrafik og ikke for meget fugt. Sildebensparket passer ikke i badeværelser. Hvis du bor i et hus eller har små børn med meget løb i hallen, er sildebensparket måske ikke det bedste valg der. Men hvis du bor i en lejlighed, er det meste snavs og fugt faldet af dine sko, før du kommer til hallen.

Køb sildebensparket til en god pris hos Byggmax

Kom til din nærmeste Byggmax-butik, eller tjek her online for at finde sildebensparket til en lav pris, der passer til dig og dit hjem. Velkommen!

filter-white Filtre

7 Resultater

Sorter efter
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2
Barlinek
499  kr. /m2