Støbning og fundament

Ethvert hus skal have et godt fundament at stå på. Hos os finder du alt, hvad både gør-det-selv-folk og professionelle skal bruge, til at støbe og mure det perfekte fundament. Velkommen hjem hos Byggmax.dk! Vi hjælper dig med at opnå din byggedrøm.

 

Byggmax.dk har de rette redskaber til fundamentet

Fornøjelsen ved selv at bygge og renovere støbning og fundament består først og fremmest i at have gode og rigtige arbejdsredskaber, så byggeriet bliver både behageligt og nemt. Et pudsebræer et vigtigt værktøj, når du skal jævne en nypudset overflade eller udjævne eller kradse beton op. På Byggmax.dk finder du mange forskellige pudseværktøjer i slidstærke materialer som polystyren og specialhærdet stål. En god arbejdsbelysning er mindst ligeså vigtigt, og vi har alt fra pandelamper til kraftige byggelamper og projektører. Hos os finder du også alt inden for armering og jordafløb, som er alfa og omega i dit byggeprojekt.

Vi hjælper dig med fundamentet til dit drømmehus

Det behøver slet ikke være svært at cementere fundament. Vi hos Byggmax sælger poser med mørtel og cement på 25 kg. Med vores færdigblandede produkter skal du bare tilsætte vand. Vores blandinger har så høj kvalitet, at du til og med kan bygge fundamentet til en toplansvilla selv. For at du let skal kunne bygge dit drømmehus, har vi også et stort sortiment af byggesystemer og tilbehør. Hvis du har brug for tips og råd inden for støbning og fundament, er du velkommen til at komme forbi os i Byggmax. Vidste du for eksempel, at du også kan bruge armeringsnet i haven? Det er oppe i tiden og meget trendy – vi fortæller hvordan.

Lad dig inspirere af vores gør-det-selv-tips

Med os bliver det både nemt og sjovt at støbe fundament selv. Lad dig inspirere af vores gør-det-selv-tips. Vi hjælper dig med at skabe det hus, du har drømt om, nu hvor det endelig er sæson for gør-det-selv-projekter. Et smart tip til at få et flot og holdbart resultat er for eksempel at mure med murblok. I vores informative og letforståelige instruktionsfilm viser vi præcis, hvordan du gør. Du kan selvfølgelige finde murblokke i forskellige varianter på Byggmax.dk. Prøv også at bruge vores skruepæle, som er et alternativ til traditionel pilotering. Den høje kvalitet i vores produkter inden for støbning og fundament gør, at du kan få glæde af dit resultat i rigtig lang tid.

Velkommen hos Byggmax

Du kan selv – hos os er alle velkomne. Vi har alt inden for støbning og fundament til en meget billig pris. Hos os finder du også mange gør-det-selv-tips og vejledninger, som trin for trin fører dig frem imod dit færdige hus. Vi hos Byggmax hjælper dig med at opnå dine drømme.

filter-white Filtre

20 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser.
Fra 79  kr.
28 95  kr.
129  kr.
54 95  kr.
129  kr.
Fås i flere størrelser.
Fra 29 65  kr.
Fås i flere varianter.
Fra 118  kr.
Lemvigh-Müller a/s
Fås i flere størrelser.
Fra 8 995  kr. /pakke
Lemvigh-Müller a/s
6 995  kr. /pakke
Lemvigh-Müller a/s
Fås i flere varianter.
Fra 12 995  kr. /pakke
Lemvigh-Müller a/s
Fås i flere størrelser.
Fra 549  kr. /pakke
Lemvigh-Müller a/s
Fås i flere varianter.
Fra 3 995  kr. /pakke
169  kr.
59 95  kr.