Gulvunderlag

Undergulvssystemer opfylder flere vigtige funktioner og er ofte en forudsætning for, at du kan have stilfulde og velfungerende gulve i hjemmet. Hos Byggmax kan du købe undergulve og lægning til en god pris.

Alt til gulvlægningen

Undergulve opfylder flere vigtige funktioner. Frem for alt gør det underlaget plant, så det er lettere at lægge et pænt gulv ovenpå, for eksempel klinker. De kan give mulighed for gulvvarme og i sig selv være varmeisolerende. Hos os finder du også alt det tilbehør og værktøj, du måtte have brug for til dit gulvprojekt. Alt fra monteringssæt til underlagsfoam, der giver gulvet flere gode egenskaber. Vidste du, at plastik under gulve kan være en god ting? Vi tilbyder også ruller med genbrugspapir, der giver dine gulve de rigtige kvaliteter. Vi hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst i dit hjem.

Det er vigtigt at have et godt undergulv

Hvis du selv lægger et undergulv og derefter fortsætter med den synlige del af gulvet, ved du, at det er veludført arbejde. Det er heller ikke sværere, end at stort set alle kan gøre det med en lille smule tålmodighed, fornuftige værktøjer og gode instruktioner. Hos Byggmax er vi vant til at hjælpe gør-det-selv folk, så spørg endelig om råd, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal planlægge dit projekt. Produkter som underlagsfoambidrager, selvom de ikke er synlige, til indeklimaet. De dæmper fodtrin og isolerer godt mod fugt. Så det betaler sig at investere i et fornuftigt undergulv.

Billigt undergulv hos Byggmax

Undergulv bidrager til et godt miljø i hjemmet. Køb hos Byggmax, så får du penge i overskud og hjælp til dit projekt.

filter-white Filtre

9 Resultater

Sorter efter
119  kr.
59  kr.
599  kr.
99 95  kr.
Af polyethylenplast, 1x15 m
299  kr.
189  kr.
258 95  kr.
159  kr.
149  kr.