Håndvask

En håndvask er en indretningsdetalje, der forener form og funktion. Hos Byggmax finder du med garanti en, der passer ind i dit hjem.

En god vask holder i årtier

Når det kommer til inventar som håndvaskskabe og håndvaske, giver det mening at satse på høj kvalitet, da de så kan holde meget længe. Mange mennesker tror, at de bliver nødt til at ty til hjælp fra en blikkenslager til at installere badeværelsesudstyr, men med vores ledsagende instruktioner kan du udføre arbejdet alene. Vi har satset på at kunne tilbyde et stort sortiment af håndvaske i forskellige designs, netop fordi alle vores kunder så kan finde en model, der passer, uanset hvilken type badeværelse de har. Husk, at håndvaske kan være ret tunge, og sørg for at være mindst to om monteringen.

Den rigtige håndvask på det rigtige sted

Med et skab under håndvasken får du en praktisk opbevaringsplads. Vi har også indendørs belysning, der passer perfekt i vådrum og håndvaske med specielle funktioner. Hos os finder du også beslag, gulvsøjler og alt det andet, du måtte have brug for til en problemfri installation af din håndvask. Har du tænkt dig at investere i lidt mere eksklusive eller skræddersyede badeværelsesarmaturer, har vi varianter, der kan monteres nedsænket i en bordplade af eksempelvis marmor eller beton. Vi har et stort sortiment håndvaske i porcelæn, der er et både tidløst og plejevenligt materiale. Nogle gange kan du opnå en fornyelse bare ved at udskifte blandingsbatteriet. Vi har derfor flere blandingsbatterier uden vask i sortimentet.

Stilfulde og funktionelle håndvaske hos Byggmax

En ny vask kan du selv montere, og vi har mange prisvenlige modeller og hjælper dig gerne med at finde den, der passer bedst til dit hjem.

filter-white Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Hafsen
725  kr.
Hafsen
869  kr.
Hafsen
Passer til badmøbel fra Hafsen, hvid porcelæn
1 595  kr.
Hafsen
Passer til badmøbel fra Hafsen, hvid porcelæn
725  kr.
Hafsen
Passer til badmøbel fra Hafsen, hvid porcelæn
759  kr.