Gulve

Hos Byggmax kan du nemt finde et kvalitetsgulv, der passer til netop dit hjem. Vælg mellem et væld af forskellige typer trægulve, laminatgulve og fyrretræsgulve. Alt i alt har vi over 200 forskellige gulvtyper, så det er kun et spørgsmål om tid, før du finder en type, der passer til din vision. Uanset om du foretrækker parketgulve, vinylgulve, spånpladegulve eller flotte gulvfliser, findes alle varianter i dit nærmeste Byggmax-varehus. Alle gulve lægger du nemt selv med vores klare instruktioner. Eksperimenter med byggematerialer fra Byggmax - med vores hjælp er din byggedrøm tættere på, end du tror.

Monter undergulv - Start i den rigtige ende

Når du skal montere et undergulv, kan du bruge spånplader, der både er formstabile og nemme at lægge. Selvom det er nemt at lægge et undergulv, er der nogle ting at huske på for at gøre det så stabilt og knirkefrit som muligt. Få hjælp fra vores guide til at montere undergulv for at få støtte undervejs. Held og lykke!

Forlæng levetiden på dit gulv

Når du først har fået et nyt gulv, er det vigtigt at passe godt på det for at bevare dets glans og forlænge dets holdbarhed. Sørg for at supplere dit nye gulv ved også at købe gulvlak, gulvolie og gulvmaling. På vores hjemmeside kan du gennemse velkendte mærker og vælge mellem alt fra hvide og transparente farver til kraftigere nuancer. Giv dit gamle gulv et markant løft, eller hvorfor ikke bygge alt op fra bunden igen? Du kan også få hjælp til gulvafslibning fra Byggmax professionelle, hvis du har besluttet dig for at beholde dit gulv, men ønsker at friske det op.

Køb gulv hos Byggmax

Der er en grund til, at alle seriøse gør-det-selv-hjemmefiksere bevæger sig mod Byggmax. Udover billige gulve får du også adgang til en række produkter fra pålidelige og velkendte mærker. Gør en god handel online og få hurtigt og nemt varen hjem for at komme hurtigt i gang med hjemmeprojektet.

Vores bestsellers

Øvrige gulve-kategorier

Populære mærker

Barlinek | ByggmaxBarlinek | Byggmax
My Floor | ByggmaxMy Floor | Byggmax

Inspiration og gør det selv-guider