Det rigtige gulv til det rigtige rum | ByggmaxDet rigtige gulv til det rigtige rum | Byggmax

Det rigtige gulv til det rigtige rum

Her rådgiver vi dig om, hvordan du skal tænke, når du skal vælge gulv, hvilket gulv passer bedst til hvilket rum? Du får svarene her!

Hos Byggmax finder du et bredt udvalg af mange forskellige gulvtyper. Men hvilket gulv er mest velegnet til hvilket rum? Her hjælper vi dig med at finde det rigtige gulv efter dine behov.

Vælg af gulv til køkken

Hvad angår køkkener, foretrækker der fliser i mange hjem. Det skyldes, at fliser er nemme at tilpasse og fås i mange forskellige farver og former. Laminat- og vinylgulve er også velegnede til køkkener. De er slidstærke og fås også i mange forskellige stilarter. I et køkken er det vigtigt med hygiejnen og at kunne holde det rent. Derfor er det godt at vælge et gulv med glatte flader, der er lette at rengøre.

Det rigtige gulv til det rigtige rum | ByggmaxDet rigtige gulv til det rigtige rum | Byggmax
Golv för vardagsrum | ByggmaxGolv för vardagsrum | Byggmax

Gulv til badeværelser

I et badeværelse er der vand, så her stilles der andre krav til gulvet end i de øvrige rum. Her skal gulvet kunne tåle vand i form af små oversvømmelser og damp. Det er oplagt at vælge fliser, men en vinylmåtte og et vinylgulv er også et godt valg.

Gulv til dagligstuen

Til dagligstuen kan der bruges stort set alle slags gulve. Det, du vælger, afhænger af den stil, du ønsker, og hvor god en fantasi du har. Her kan du kombinere forskellige stilarter og materialer. Stilligt sildebensparket, funktionelle fliser eller vinylgulve, dejligt bløde tæpper eller et praktisk korkgulv. Hvad foretrækker du?

  1. Parketlak V halvblank
    Parketlak V halvblank
    479   kr. /stk


Vælg det rigtige gulv til soveværelset

Her skal du tænke på komforten. Når du vågner om morgenen, er der vel ikke noget bedre, end at fødderne bliver mødt af et blødt og behageligt underlag. Der er ikke noget, der kan slå et tæppe her. Det perfekte valg, så du opnår den der varme og skønne fornemmelse. Der er dog selvfølgelig også andre muligheder. Et trægulv kan ofte give et smukt og hyggeligt indtryk, som passer godt til et soveværelse. Hvis du synes hygiejne er vigtig, er det godt med et flise-, laminat-, parket- eller korkgulv, da de er nemme at lægge og holde rene.

Gulv til børneværelset

När barn är i farten kan vad som helst hända. Det finns olika typer av golv du kan välja till barnrummet. En faktor som kan tas hänsyn till är om barnen bara ska sova i rummet eller om det kommer användas som lekrum också. En heltäckningsmatta är skönt för små fötter och dämpar också ljud. Plast - och vinylgolv tål mycket slitage och är lätta att rengöra.

Golv för barnrum | ByggmaxGolv för barnrum | Byggmax
Välj rätt golv till rummet | ByggmaxVälj rätt golv till rummet | Byggmax

Inspireras av våra gör det själv-guider

Lägga korkgolv

Lägga fiskbensparkett

Lägga laminatgolv

Lägga klinker