Rengøringsudstyr

Hos Byggmax finder du de fleste former for rengøringsudstyr til en god pris. Vi har støvsugere, damprensere, produkter til vinduesvask og alle andre rengøringsartikler, du måtte have brug for.

Rent hus med Byggmax

Rengøring ses desværre ofte som et nødvendigt onde. Men med de rigtige rengøringsmidler bliver din rengøring straks lettere! Vi har et stort sortiment af rengøringsudstyr, så du kan finde lige det, du har brug for til dit hjem. For eksempel har vi en række industristøvsugere, der gør arbejdet nemt for dig. Med en industristøvsuger kan du rydde op selv efter alvorlig tilsmudsning. Flere af vores industristøvsugere kan suge både vand og tørt snavs op, hvilket gør dem ekstra tiltrængte for alle gør-det-selv folk. Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at rengøre overalt derhjemme og derfor have rengøringsting til biler, tæpper, haver og selvfølgelig til de fleste indendørs materialer. Rengøring skal være noget, du løser i en håndevending.

Rengøring er let udført

Hver krog i hjemmet skal rengøres fra tid til anden. Rigtig godt rengøringsudstyr til hjemmet gør rengøringen særlig nem. Du er velkommen til at tage et kig på vores produkter til rengøring af køkkener og boligen. Bare køkken er et af de rum i huset, der skal rengøres oftest og mest grundigt. Med en dampvask bliver jobbet straks lettere! Vores damprensere bruges med fordel til fliserens samt rengøring af vandhaner, kogeplader og emhætter. Alle vores produkter leveres med tydelige instruktioner, så dit rengøringsprojekt er et let match! Husk også at købe tilbehør til dine nye rengøringsmidler. Vi har flere typer handsker, mopper og spande, så du nemt kan fikse enhver form for rengøring.

Køb billigt rengøringsudstyr hos Byggmax

Køb dit rengøringsudstyr hos Byggmax. Vi har meget prisvenlige produkter, der vil gøre hverdagen lettere for dig! Glem alt om kedelig rengøring, med de rigtige ting, går arbejdet som en leg.

filter-white Filtre

54 Resultater

Sorter efter
Borup
29 95  kr.
Millarco
32 83  kr.
Borup
36 75  kr.
Millarco
167 30  kr.
Borup
79 45  kr.
Millarco
66 43  kr.
CleanXpert
119  kr.
Borup
27 95  kr.
CleanXpert
169  kr.
Borup
75 95  kr.
CleanXpert
119  kr.
Borup
12 95  kr.
Borup
25 95  kr.
CleanXpert
99 95  kr.
Borup
51 95  kr.
Borup
18 95  kr.
Borup
112  kr.
Borup
43 95  kr.
Borup
9 95  kr.
Borup
59 95  kr.
Millarco
48 93  kr.
Borup
17 75  kr.
Millarco
21 63  kr.
Borup
79 95  kr.