Udendørs gulve

Hvis du hurtigt vil skabe et stilfuldt og nyttigt udendørs gulv, er det nemme at placere terrassebrædder, der er nemme at lægge, det er et af flere prisvenlige mulighed hos Byggmax.

Nyd mere af din udeområde

Når det handler om udendørs gulve skal du bruge et materiale, der kan modstå slitage fra vejr og vinde. Frem for alt er det temperaturforskellene, der gør at udendørs gulve må tage mod lidt af hvert i det lange løb. Alle vores produkter til dette formål, såsom vores kompositgulve, lever op til høje krav til modstandsdygtighed. Du kan således frit vælge et gulv, som du synes er stilfuldt, og som passer ind i din udestue, eller hvor du nu har tænkt dig at lægge det. Mange mennesker mener, at det er lettere at lægge gulve udenfor end indenfor, og det er et meget velegnet projekt for gør-det-selv folket. Flere af produkterne i denne kategori er perfekte, hvis du vil gøre en terrasse lidt pænere og mere behagelig at gå på.

Smuk, vedligeholdelsesfri og rar at betræde

Flere af vores produkter i kategorien udendørs gulve er som udgangspunkt helt vedligeholdelsesfrie. Kunstgræs og tæpper skal muligvis støvsuges lejlighedsvis, og hvis du køber en kvadratmeter mere, end du har brug for, kan du nemt udskifte en del, der er blevet beskadiget på grund af et uheld. Hos Byggmax er vi eksperter i udstyr og materialer, der passer til gør-det-selv folket. At lægge gulve, såsom gulvbrædder udenfor er meget nemt, og det nye gulv hjælper dig med at udnytte de gode stunder uden døre eller på altanen. Tag et kig på vores muligheder og visualiser, hvordan det ville se ud i dit udendørs miljø.

Billige udendørs gulve hos Byggmax

Udendørs gulve giver dig noget varmt og smukt under dine fødder, også når du sidder udenfor. Hos Byggmax finder du altid kvalitetsprodukter til den rigtige pris.

filter-white Filtre

13 Resultater

Sorter efter
Bergo
Findes i flere farver
Fra 299  kr. /m2
Bergo
Findes i flere farver
Fra 349  kr. /m2
Bergo
Findes i flere farver
Fra 229  kr. /m2
Bergo
Findes i flere farver
199  kr. /m2
Bergo
Findes i flere farver
Fra 199  kr. /m2
Bergo
Findes i flere farver
Fra 199  kr. /m2
Pinotex
Fås i flere størrelser.
Fra 274  kr.
229  kr.
Plus
Grå, 4 stk./pakke
249  kr.
Plus
Grå, 4 stk./pakke
219  kr.
Gop
Fås i flere farver
Fra 459  kr.
Hortus
Fås i flere varianter
Fra 1 949  kr.
Hortus
Fås i flere varianter
Fra 1 989  kr.