Få en dejlig terrasse | ByggmaxFå en dejlig terrasse | Byggmax

Få en dejlig terrasse

Efter en hård vinter kan terrassen trænge til lidt kærlighed i form af en grundig rengøring og afslut med at oliere terrassen med en træolie.

Efter en hård vinter kan terrassen have brug for lidt kærlighed i form af en grundig rengøring, som afsluttes med at give terrassen træolie. Med tiden dannes der alger på brædderne, som bliver både glatte og grimme. Algerne fjerner du ganske enkelt med en hård børste med sæbe eller vaskemiddel og skyller efter med vand. Husk, at der ikke må være rester tilbage af sæbeopløsningen, og at overfladen skal være helt tør, når træolien kommes på. Nu får træet sin glans tilbage, og brædderne beskyttes mod fugt og revnedannelse. Terrassen er endelig klar til sommeren. Husk, at en flot udendørsbelysning er med til at skabe et rigtig hyggeligt udeområde. Tænk belysning i flere niveauer, i gulvet, på gulvet, på borde, på facaden og i loftet, hvis du har et uderum.

Få en dejlig terrasse | ByggmaxFå en dejlig terrasse | Byggmax

Indret terrassen til sommeren

Når terrassen er rengjort, og du har givet den olie til sæsonen, er det tid til at møblere. Indret med planter, belysning, tæpper, puder, hynder, plaider og sommermøbler til en frodig oase, hvor du tilbringer mange timer om sommeren. Hvilke udemøbler vil du møblere sommerscenen med i år? Med spiseborde og stole kan du nyde skønne grillmiddage, som gerne varer ved. Hos Byggmax finder du smarte bord-/bænksæt med bænk og bord i ét, som er lette at flytte rundt på terrassen. Hvis du også får plads til en sofagruppe på terrassen, har du et skønt lounge-område at døse i eller hygge med gæsterne, inden maden er klar.

Inspireras av våra guider-steg-för-steg