Græstrimmer

Som et supplement til plæneklipperen findes der græstrimmere og buskryddere, disse klarer klipning i hjørnet og i nærheden af ​​buske, hvor plæneklipperen ikke kommer til, lidt nemmere. Her finder du letstartede, kraftige og ergonomiske græsstrimmere så du får de bedste resultater. Alle stræber efter den perfekte velplejede have, her finder du både el-trimmere, batteritrimmere og benzintrimmere, der hjælper dig med at komme til i snævre hjørner, med bedst muligt resultat. Vi har græsstrimmere fra kendte mærker. Tid til at gøre græsplænen til en wow-oplevelse med hjælp af græsstrimmere fra Byggmax. Du har sandsynligvis ikke gå glip af, at vi også har plæneklippere og næring til græsplænen.

Hvad skal man overveje, når man køber en græsstrimmer?

En tommelfingerregel når du køber græsstrimmere, er at vælge en benzindrevet græsstrimmer til tungt ukrudt og en smidig, måske lidt mindre batteridrevet trimmer til lettere græsarealer. Hvilken slags trimmer du skal vælge, afhænger simpelthen af, hvor meget græs du vil fjerne. Med den rigtige trimmer bliver jobbet også både enkelt og sjovt!

Hvad er det gode med en batteridrevet græsstrimmer?

En af fordelene ved en batteridrevet trimmer frem for en med ledning er, at du undgår forlængerledningen. Du kan nemt bruge din græsstrimmer hvor du vil, uden at skulle tænke over hvor den nærmeste stikkontakt er. Et tip til batteridrevne græsstrimmere er, at du vælger en med kort opladningstid og tilstrækkelig klippetid.

Gør det selv

Du er forhåbentligt ikke gået glip af vores gør-det-selv projekter, hvor vi hjælper dig med en lang række forskellige byggeprojekter, og selvfølgelig guider vi dig fra start til slut. Vi har materialer, råd og inspiration som hjælper dig med at få succes med projektet.

filter-white Filtre

27 Resultater

Sorter efter
Black & Decker
849  kr.
Bosch Power Tools
859  kr.
Bosch Power Tools
Fås i flere varianter
Fra 1 189  kr.
Bosch Power Tools
659  kr.
Bosch Power Tools
739  kr.
Bosch Power Tools
559  kr.
Bosch Power Tools
1 149  kr.
Bosch Power Tools
329  kr.
Einhell
250W
199  kr.
Einhell
450W
549  kr.
Einhell
Klippebredde: 28 cm
649  kr.
Greenworks
Nej, det er det ikke, Ja
1 309  kr.
Greenworks
2 mm, Ja
1 759  kr.
Greenworks
2 mm, Ja
1 499  kr.
Greenworks
Nej, det er det ikke, 2 mm
1 499  kr.
Greenworks
1,65 mm, 48 minutter
1 909  kr.
Greenworks
Nej, det er det ikke, Ja
1 049  kr.
Black & Decker
599  kr.